Edin Džeko je jedva čekao da se vrati, ali Fonseca bi mu mogao sve pokvariti
Foto - EPA

Trener Rome ga želi sačuvati

Edin Džeko je jedva čekao da se vrati, ali Fonseca bi mu mogao sve pokvariti

M. Šljivak

Edin Džeko uspješno je pobijedio koronavirus.

Nakon više od dvije sedmice Edin je konačno negativan na virus, pridružio se saigračima na treningu, ali po svemu sudeći neće ga biti na utakmici protiv Cluja koju Roma igra sutra.

Kako navodi Corriere dello Sport, trener rimskog tima Paulo Fonseca ozbiljno razmišlja o tome da Džeku sutra izostavi iz sastava kako bi bio spreman za ligaške napore. Roma u nedjelju igra jako bitan meč. Gostuju kod Napolija i Fonseca smatra da bi mu je Edin u tom susretu mnogo potrebniji.

Tako Džeku vjerovatno nećemo gledati u utakmici protiv Cluja, barem ne od prve minute, ali bi protiv Napolija u nedjelju trebao biti na terenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kladite se na meč Cluj - Roma. Mozzart nudi sjajne kvote, a svoju opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.