Edin Džeko postigao 100. gol u Seriji A i donio Interu vodstvo!

Bh. napadač opet precizan

Edin Džeko postigao 100. gol u Seriji A i donio Interu vodstvo!

Edmir Škorić

Inter je poveo u gostima kod Sassuola na isteku prvog dijela, a gol je postigao reprezentativac BiH Edin Džeko.

Inter ima još jedan težak meč, ali na krilima velike pobjede nad Barcelonom u Ligi prvaka, Nerazzurri dolaze do vodstva u Sassuolu i jurišaju ka pobjedi koja bi trebala da ih vrati u vrh tabele.

Isticalo je prvih 45 minuta kada je Džeko zahvatio loptu i uspio desnom nogom da sa nekoliko metara matira domaćeg golmana. Prethodilo je golu izveden korner Intera i asistencija glavom jednog od njegovih saigrača.

Za Edina je ovo bio jubilarni 100. gol u prvenstvu Italije!

Potražite više informacija na temu Serie A:

[twitter]https://twitter.com/goalsreplayg/status/1578743869558075392[/twitter]

Top Komentari

axel42
I dodje neko i kaže kloc! Pa valja brojati do 100 a kamoli zabiti 100 golova u Italiji! Da nepričamo o drugim naticanjima! Dugo nećemo više ovakvog golgetera imati.
8 0
fukaraslana
Kralj Dzeko bravo majstore
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi