Treba li se Faruk Hadžibegić zabrinuti zbog razloga izlaska Edina Džeke?

Teren napustio u 57. minuti

Treba li se Faruk Hadžibegić zabrinuti zbog razloga izlaska Edina Džeke?

E. Ganibegović

Edin Džeko večeras je igrao 56 minuta u finalu Lige prvaka, te je treneru Simoneu Inzaghiju sugerisao da napravi izmjenu. Treba li se zbog toga zabrinuti i Faruk Hadžibegić?

Inter i Manchester City večeras su odigrali finale Lige prvaka u Istanbulu, a engleski tim slavio je pobjedu rezultatom 1:0.

Junak pobjede Građana bio je Rodri koji je postigao pogodak u 68. minuti, a naš Edin Džeko igrao je za Inter do 57. minute.

Dijamant je igrao dobru utakmicu, a u 55. minuti je sjeo na teren i zatražio izmjenu, te je Simone Inzaghi na teren poslao Romelua Lukakua.

Kao što je poznato, sada Dijamanta očekuju nastupi za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a treba li se zabrinuti Faruk Hadžibegić?

Kako su prenijeli italijanski mediji, Edin Džeko je izašao zbog male boli i umora u mišićima, što ne bi trebalo predstavljati problem na duge staze.

Oglasi

Jasno je da je utakmica bila vrlo intenzivna, te je Edinu Džeki očito ponestalo snage i on je u interesu svog tima na vrijeme zatražio izmjenu.

Dijamant se sada očekuje u Zenici gdje bi se u Trening centru N/FSBiH trebao pridružiti reprezentaciji Bosne i Hercegovine koja se već četvrti dan priprema u ovom gradu.

Podsjetimo, za sedam dana, 17. juna, Zmajevi gostuju kod Portugala, dok će tri dana kasnije u Zenici ugostiti Luksemburg u okviru 3. i 4. kola kvalifikacija za EURO.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Što se Edina Džeke tiče, jasno je da neće doći raspoložen kakav je mogao biti da je Inter večeras pobijedio u Istanbulu, no bez sumnje će učiniti sve da pomogne kolegama u ove dvije važne utakmice. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kugla
Netreba se brinuti svakako smo bez Dzeke jaci njegova povreda je pojacanje repke
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi