Edin Džeko jasno pokazao šta će danas raditi, odmah se oglasili Kolašinac i Zaniolo

Nekad se mora i odmoriti

Edin Džeko jasno pokazao šta će danas raditi, odmah se oglasili Kolašinac i Zaniolo

E. Čaušević

Sezona u Seriji A nastavlja se narednog vikenda, a Roma će svoj prvi meč igrati 24. juna kada će dočekati ekipu Sampdorije.

Urakmicom polufinala Kupa Italije fudbalska sezona na Apeninima je sinoć zvanično nastavljena, ali na mečeve Serije A morat ćemo sačekati još sedam dana.

Klubovi se punom parom spremaju za nastavak nakon tromjesečne pauze, te ekipe treniraju kako bi bile što spremnije za nove izazove.

Međutim, igračima je nekada potreba i odmor, a to je svojom objavom na Instagramu danas najbolje pokazao bh. napadač Edin Džeko.

"Danas samo relaksacija", poručio je Džeko.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBX7lOCqS3a/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Serie A:

U komentarima su se odmah oglasili Sead Kolašinac i Nicolo Zaniolo koji su imali jasne poruke za Dijamanta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi