10

Komentari (10)

user1659566597
Zna malajski tapir
Edis_91
Garancija mu još nije istekla i dalje zabija ....gdje god otišao pravio je razliku....a znamo svi koliko je dao do sad za reprezentaciju....jednostavno najači vođa navale kojeg je BiH imala....jednostavno klasa od igrača...živ i zdrav nam bio i što duže potrajao za našu BiH⚜️⚜️
Milfhunter
To je problem svih igrača s balkana ne samo Edina
user1676286668
Ajmo Džeko u finale i abd da ga osvojite i možeš rahat u penziju a Dusmani nek ga glabaju
user1636137141
**** se Đeki. Ima i više nego što mu je dovoljno za život. Njegovo ponašanje je odraz ponašanja većine Bošnjaka
zak84
Njegovog ponasanje? O cemu ti majke ti tvoje....
Amaze86
A jesi opicen.
Shaba
@zak84 stipu ga brate vidis da se drogira. Edin Džeko je gospodin na terenu i van njega. Profesionalac jedan po jedan. Dođe ovako neki đikan sto ne zna kad ide Đ a kad Dž, da mu on kaze kako treba da se ponaša.
rabodimis
Ja se slazem sa tobom.. Samo bih te ispravio u jednom, korektnije bi bilo "On je bas pravi primjer ponasanja vecine Bosanca i Hercegovca". Dzeko nikad nije bio nacionalista i fasista pa nije red da ga ti guras u nake torove. To bi bilo su*acki.. Uvijek se covjek izjasnjavao kao Bosanac i Hercegovac... Sta s*res bezveze, ispravi to.. Ostalo je taman, ponosni smo sto je takav covjek nas reprezentant.. Hvala Bogu pa ima, posteno je zaradio, zasluzio je On i mnogo vise ako sagledamo sve sta je radio u zivotu.. Svako dobro.. ;)
user1666374721
Ja mislim da ste vi svi sto napadate ovog momka, pogrešno razumjeli njegove riječi o ponašanju, i on je vjerovatno mislio na primjerno ponašanje, a ne nešto negativno, Džeko je klasa u svakom pogledu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.