Allegri kakvog do večeras nismo vidjeli: Bacao je sve oko sebe od bijesa

Razočaran suđenjem

Allegri kakvog do večeras nismo vidjeli: Bacao je sve oko sebe od bijesa

E. Škorić

Trener Juventusa Massimiliano Allegri nije mogao da se smiri u finišu prvog poluvremena.

Juventus i Inter u Torinu igraju derbi, a šest žutih kartona u prvih 45 minuta najbolji je pokazatelj važnosti ovog duela.

Gosti iz Milana vode golom Hakana Calhanoglua s bijele tačke, ali upravo to je izazvalo mnogo bure i protesta od strane domaćih.

Naime, sudija Irrati je nakon VAR intervencije pokazao na penal, ali je Szczesny odbranio udarac Turčina. U nastavku te akcije pao je pogodak, ali je poništen zbog prekršaja Hakana u napadu.

Drama tu nije završila jer je sudija ponovio penal zbog toga što je De Ligt ranije ušao u šesnaesterac. Hakan je iz drugog pokušaja zabio za slavlje Interovih nogometaša i navijača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allegri je pobijesnio nakon toga, pa je imao šta da kaže četvrtom sudiji, a od bijesa je bacao sve oko sebe, pa i jaknu koju je prethodno nosio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...idemo Edine rjesavaj ovo sine bosanski!!!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti