Edin Džeko nije jedini igrač Rome koji će potpisati za Inter?

Put Milana ide i Aleksandar Kolarov

Edin Džeko nije jedini igrač Rome koji će potpisati za Inter?

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko će prema svemu sudeći napustiti Romu ovog ljeta i karijeru nastaviti u dresu Intera.

Italijanski mediji jučer su objavili da se Džeko već nalazi u Italiji gdje završava transfer, a ove špekulacije donekle je potvrdio i Robert Prosinečki. Selektor naše selekcije izjavio je da Džeko kasni na okupljanje jer nešto završava u Italiji.

Mnogi su ovu izjavu shvatili kao potvrdu da će Džeko zaista napustiti Romu ovog ljeta, te da će kako stvari stoje od naredne sezone igrati u dresu milanskog Intera.

No, Gazzetta dello Sport je objavila da Džeko neće biti jedini igrač Rome koji će na ljeto preći u Inter. Navodno, rimski klub želi dovesti i Aleksandra Kolarova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dobro je poznato koliko dobro na terenu sarađuju Džeko i Kolarov još iz Manchester Cityja, a čini se da bi zajedno sada mogli braniti boje Intera.

Inter je pokazao veliku želju da dovede Kolarova koji je u Romu stigao prije dvije godine za pet miliona eura iz Manchester Cityja. Iako Inter na lijevom beku ima Asamoaha očito je da žele pojačati konkurenciju na skoro svim pozicijama.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi