Možda je Roma zakazala s čestitkom za rođendan, ali je zato Wolfsburg sve oduševio

Džeko puni 35 godina

Možda je Roma zakazala s čestitkom za rođendan, ali je zato Wolfsburg sve oduševio

E. Čaušević

Najbolji napadač BiH svih vremena Edin Džeko danas slavi svoj 35. rođendan.

Džeko je rođen na današnji dan prije 35 godina u Sarajevu, a o tome šta je postigao u svojoj fudbalskoj karijeri ne treba previše trošiti riječi.

Bh. napadač je putem društvenih mreža dobio veliki broj čestitki iz cijelog svijeta, a u centru pažnje našla se ona "skromna" njegovog kluba Rome.

"Sretan rođendan Edin Džeko. Napadač danas slavi 35. rođendan", poručili su iz rimskog kluba.

Međutim, s druge strane javnost je oduševio njegov bivši klub Wolfsburg koji nije zaboravio jednog od svojih najboljih igrača ikad.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sretan rođendan Edinu Džeki. Ikona Wolfsburga danas puni 35 godina", poručili su iz kluba s kojim je bh. fudbaler prije skoro 12 godina napravio senzaciju i postao prvak Njemačke.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gallardo.la
Jeste li vi normalni
3 5
Medo-Brundo
A sto ste vi ludi. Nadite bolji content od ovoga!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi