Italijani donose nove informacije o Džeki, tvrde da ide pod jednim uslovom

Navodi rimskog lista Il Messaggero

Italijani donose nove informacije o Džeki, tvrde da ide pod jednim uslovom

A. Čaušević

Da se informacije o budućnosti Edina Džeke mijenjaju iz dana u dan nije nikakva novost.

Iz Turske su u subotu ujutro stigle vijesti da je sve dogovoreno s Fenerbahceom, a nekoliko sati kasnije s Apenina je uslijedio demant.

Il Messegero je danas objavio nove inforamcije. Uz jedan vrlo interesantan detalj. Odnosi se na Džekin odlazak s Olimpika.

Rimski list navodi da čeka druge ponude te da je direktoru Tiagu Pintu jasno poručio da će otići pod jednim uslovom, a to je da ga Roma pusti besplatno.

Džekina plata je 7.5 miliona eura i anije se spominjalo da je Vučica spremna pustiti Dijamanta kako bi rasteretila budžet.

Tridesetpetogodišnji napadač je u Romi od 2016. godine, a njegov trenutni ugovor treba isteći u ljeto 2022. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin je prošlog ljeta bio na rubu transfera u Inter, zatim i Juventus, ali je na kraju ostao u Romi. Sada se povezuje i s Milanom kao i nizom velikana iz Turske.

Gledajući trenutnu sitauciju Džeko će se gotovo pa sigurno pojaviti na prvom treningu pod vodstvom Josea Mourinha koji tek treba donijeti konačan sud o kapitenu bh. reprezentacije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bhodzic
Gori smo mi što otvaramo ovakav članak i povećavamo gledanost/posjetu.
4 1
WOLF20
Kako su samo naporni, ****te nas vec 5 godina svako ljeto gdje ce Dzeko
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi