Engleski klub pokazao veliki interes za Džeku, ali ih je on ponovo razočarao

Ne ide mu se van Italije

Engleski klub pokazao veliki interes za Džeku, ali ih je on ponovo razočarao

E. Čaušević

Već nekoliko dana se uveliko piše o tome da će Edin Džeko napustiti Romu zbog nesuglasica s trenerom Paulom Fonsecom.

Džeko je propustio prethodni meč protiv Spezije koji je odgledao s tribina, a iz kluba su poručili da navodno ima problema s povredom. No, mnogi vjeruju da to nije tačno, te da Džeke nije bilo u sastavu zbog nesuglasica s Fonsecom.

Italijanski mediji prije nekoliko dana objavili su da je Fonseci zasmetalo kako se Džeko ponaša, te da mu je to rekao pred cijelom ekipom.

Naravno, odmah nakon toga su se pojavile špekulacije da će bh. napadač napustiti rimski klub, te se počeo povezivati s nekoliko klubova. Čak je i Roma nudila Dijamanta nekim klubovima, poput PSG-a, ali od toga nije bilo ništa.

Prije nekoliko dana Sky Sport je objavio da je najveći interes za Džeku pokazao West Ham koji je prije nekoliko dana kontaktirao rimski klub, ali je bh. napadač odbio tu ponudu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

La Gazzetta dello Sport jutros piše da u londonskom klubu ne odustaju od Džeke. Navodno, West Ham je jučer poslao novu ponudu za Džeku, ali je Dijamant ponovo istu odbio i poručio da od odlaska u Englesku nema ništa.

Džekin cilj je ostanak u Italiji i bit će zanimljivo vidjeti šta će se dešavati do kraja prelaznog roka koji na Apeninima traje još nekoliko dana.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

miki30
Netrebaš ni otvoriti post znaš da je Wast Ham. To ste pisali već nekih 20 puta. Mene bi bilo sramota ovako se ponavljati non stop.
8 2
CASIO
Mislis ne ide se Amri
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi