Edin Džeko se pohvalio novim kopačkama i oduševio navijače u Bosni i Hercegovini
Kapiten pokazao šta mu je u srcu

Dok čeka transfer u Inter

Edin Džeko se pohvalio novim kopačkama i oduševio navijače u Bosni i Hercegovini

S. Pašalić

Edin Džeko je i dalje igrač Rome iako špekulacije oko njegovog transfera u Inter traju već jako dugo.

Nerazzurri žele dovesti kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali trenutno ne mogu naći zajednički jezik sa rimskim klubom koji je na početku pregovora tražio 20 miliona eura.

Ponuda Intera je bila 12 miliona eura i sada se čeka da obje strane popuste i da se konačno završi priča oko ovog transfera.

Džeko se za to vrijeme nalazi na pripremama Rome za narednu sezonu, a prije nekoliko dana je u prijateljskoj utakmici bio strijelac jednog gola, te je upisao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napadač rimskog kluba se sada i pohvalio sa novim kopačkama za narednu sezonu na kojima se nalazi njegov lik i prezime, a također dominiraju boje zastave Bosne i Hercegovine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zmijuga.loma
Lav nas. institucija
1 3
gumenakita
bravo legendo BiH
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi