Džeko porukom izazvao lavinu reakcija: "Vidimo se uskoro u penziji"

Dijamant se oglasio na Instagramu

Džeko porukom izazvao lavinu reakcija: "Vidimo se uskoro u penziji"

Haris Zilić

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko na Instagramu je objavio emotivnu poruku.

Džeko je postavio sliku sa Senijadom Ibričićem koji je prethodni vikend završio fudbalsku karijeru i odigrao posljednju utakmicu u dresu Domžala koju je obilježio pogotkom.

"Hvala ti brate moj! Hvala za sve ove godine iskrenog prijateljstva, za nezaboravne uspomene, za sve ono što smo zajedno prošli kao reprezentativci jedne nam jedine Bosne i Hercegovine i za sve ono što dolazi. Sretno Direktore i vidimo se uskoro u ‘penziji’", napisao je Džeko.

Navijačima i fanovima je posebno pažnju izazvala posljednja rečenica "vidimo se uskoro u penziji".

Da li je Dijamant ovim i najavio kraj svoje karijere ostaje nam da vidimo.

Džeko ima 36 godina i sa Interom je ove godine osvojio Kup Italije, a pred posljednje kolo u igri su i za prvaka Italije.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine Džeko je skupio 120 nastupa i postigao 61 pogodak.

Top Komentari

MaDaj
Sretno HEROJU NACIJE !!! Nada zadnja umire a ja se nadam da jedan od sledecih ce napraviti trecinu tvoje karijere.... Dino Nuhanovic - Wolfsburg - podsjeca na tebe visinom i target man atributima... Dzenan Mehicevic - Frankfurt, Hamza Sejro iz Hannover-a.... isto onaj Mali Muharemovic iz Juvet-a, ebi ga defanziva ali bilo bi fino da se razvije u igracinu :) ... Ebi ga zivim u nekoj nadi ...... ......
6 2
King_Kenny
...pratim karijeru ovog covjeka jos otkad je presao u Wolfsburg...kad vikendom hocu da gledam utakmice uvijek sam gledao satnicu Liverpoola i klubova nasih najboljih igraca,uglavnom Dzeke i Pjanica...bit ce tuzan dan za nas fudbal kad zavrsi karijeru,koga gledati naseg,Ahmedhodzica...daj Boze da vise ikad ovakvog igraca budemo imali,a nismo iskoristili njegov potencijal...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi