Edin Džeko stigao na ljekarske preglede, pa odbio odgovoriti na pitanje novinara

Nije bio previše raspoložen

Edin Džeko stigao na ljekarske preglede, pa odbio odgovoriti na pitanje novinara

E. Čaušević

Fudbaleri Rome danas zvanično počinju pripreme za novu sezonu, a nakon ljekarskih pregleda očekuje se da odrade i lagani trening.

Iako se već sedmicama špekuliše da će bh. napadač Edin Džeko napustiti Romu ovog ljeta on se jutros pojavio u Trigoriji na ljekarskom pregledu, te je odlučio da dođe na početak priprema rimskog kluba.

Džeko se povezuje s prelaskom u Inter, ali glavni problem je što se klubovi ne mogu odgovoriti oko visine obeštećenja jer je navodno bh. napadač dogovorio sve uslove s klubom s Meazzom.

Bh. napadač se pojavio danas na ljekarskim pregledima i jasno da je izazvao najveću pažnju prisutnih novinara. Oni su od Džeke pokušali saznati da li će ostati u Romi, ali odgovor nisu dobili.

"Pustite me da prođem", kratko je dobacio Džeko nakon čega je prošao pored novinara, te se nije htio zaustaviti za fotografisanje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tu je bilo i nekoliko navijača Rome koji su se nadali da će se fotografisati s igračima ovog kluba, pa i sa Džekom koji je sigurno najveća zvijezda Vučice, ali bh. napadač nije bio pretjerano raspoložen za to, te se odmah uputio na ljekarske preglede.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Mahmuran haha boli ga kita ne jebe zive sile covjek haha
2 0
SeoRusilac
Ne podrzavam ovo nepostovanje prema navijacima.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi