Italija bruji o Džekinoj jasnoj poruci Interu!

Završila i na naslovnici uglednog medija

Italija bruji o Džekinoj jasnoj poruci Interu!

Admin Čaušević

Edin Džeko broji svoje posljednje odmora pošto će se sredinom sljedeće sedmice priključiti pripremama Intera. 

Inter je doveo Romelua Lukakua te će Belgijanac uz Lautara Martineza biti starter, zbog čega se automatski počelo špekulisati sa mogućim odlaskom popularnog Dijamanta.

Proteklih sedmica Džeko se povezivao sa nekoliko imena. Juventus i Valencija su se počeli spominjati prvi, a posljednja koja se pokazala interes je ambiciozna Monza.

Sarajlija će se Nerazzurrima priključiti u srijedu kada će obaviti razgovor sa Simoneom Inzaghijem, a glavna tema će biti status u ekipi za popularnog Dijamanta.

U subotu je ugledni Tuttosport na naslovnici objavio Džekinu jasnu poruku s namjerom da želi ostati u Interu.

"Ostajem", prenosti Tuttosport poruku bh. reprezentativca s objašnjenem da "Bosanac nema namjeru napustiti Inter i tako od ekipe udaljava Paula Dybalu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko s Nerazzurrima ima važeći ugovor još jednu sezonu, prošle takmičarske godine je bio odličan te sigurno još može pokazati da je kalibar za viceprvaka Italije.

Da se špekuliše o Džekinoj budućnosti nije nikakva novost za 36-godišnja te neće biti iznenađenje ukoliko u narednim danima ne ispliva ime novog kluba zainteresovanog za dovođenje.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi