Gol vrijedan titule: Edin Višća u 90. minuti srušio Galatasaray!

Presudio Galati

Gol vrijedan titule: Edin Višća u 90. minuti srušio Galatasaray!

E. Škorić

Turski derbi između Galatasarayja i Trabzonspora pripao je gostima, koji su slavili s 2:1.

Vodeći Trabzonspor je nakon velikog preokreta došao do pobjede i sada ima čak devet bodova više od Konyaspora, te će po svemu sudeći osvojiti titulu.

Galatasaray je poveo u 31. minuti golom Cicaldaua iz penala, ali u nastavku preokret gostiju iz Trabzona, prije svega zahvaljujući greškama domaćih defanzivaca.

Bakasetas je u 84. minuti postigao lijep gol za 1:1, a onda u 90. minuti bivši reprezentativac BiH Edin Višća majstorski zabija za veliko slavlje Trabzonspora.

Bio je to prvi pogodak Višće za novi klub, a po svemu sudeći jedan od najvažnijih za ekipu Trabzonspora na putu prema tituli.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Višća je u Super ligi Turske ove szeone postigao pet golova uz osam asistencija.

Top Komentari

Klicko
U turskoj ligi Maradona a dok je igrao za reprezentaciju kao da ima dvije lijeve noge.Hvala Bogu pa se oprostio od svetinje nam
6 19
CrveniKakanj
Bravo Višća majstore !!
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi