Eduardo da Silva i službeno stiže u FK Sloboda
FOTO: FK Sloboda

Potvrdio je dolazak

Eduardo da Silva i službeno stiže u FK Sloboda

Haris Zilić

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva uskoro će biti dio FK Sloboda, a da je tema ozbiljna pokazuju i današnji razgovori održani u hrvatskoj prijestolnici, Zagrebu.

Predstavnici tuzlanskog kluba razgovarali su sa proslavljenim napadačem, a razgovor je protekao u konstruktivnom dijalogu.

Eduardo je najavio da će nakon pvoratka iz Brazila posjetiti Slobodu i Tuzlu i da se stavlja na raspolaganje klubu.

U narednom periodu trebala bi se i formalizirati uloga Eduarda u FK Sloboda.

"Danas je u Zagrebu obavljena prva runda pregovora između predstavnika FK Sloboda Tuzla i proslavljenog hrvatskog reprezentativca Eduarde da Silve.

Oglasi

Razgovor je protekao u konstruktivnom dijalogu u kojem je gospodinu da Silvi predočena struktura našeg kluba i njegovi kapaciteti, plan budućeg razvoja, kratkoročne i dugoročne ambicije kao i opterećenja u funkcionisanju kluba", prenosi zvanični sajt FK Sloboda.

Eduardo je i za stranice tuzlanskog kluba dao izjavu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Izuzetno sam počastvovan radnim sastankom sa predstavnicima FK Sloboda. Dobio sam više nego dovoljno informacija o klubu i gradu Tuzla. Detaljno su mi prezentovani klupski planovi i vizija. Zahvalan sam ljudima iz kluba jer su dosli u službenu posjetu", rekao je bivši Vatreni i nastavio:

"Imao sam dosta neformalnih poziva u mnoge klubove, ali ovo je prva službena posjeta nekog kluba. Inicijalno smo dogovorili smjernice za naredni period, stavljam se na raspolaganje Slobodi. Zbog privatnih obaveza moram da se vratim u Brazil ali moji saradnici nastavljaju komunikaciju sa predstavnicima Slobode. U sto kraćem periodu planiram posjetiti Slobodu i Tuzlu i formalizirati svoju ulogu u klubu."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Golemo
2 1
user1582313170
Opet ovi grobari nesto pregovarali
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi