Elmir Kuduzović zna kakva mu je čast pripala: "Nije mala stvar..."
Kuduzović je i ove sezone jedan od ključnih igrača Veleža, a iako stranac od dolaska u mostarski klub dobio je i kapitensku traku.

Predvodi ekipu Veleža u borbi za Premijer ligu

Elmir Kuduzović zna kakva mu je čast pripala: "Nije mala stvar..."

E. Oštraković

Nakon završenog jesenjeg dijela prvenstva ekipa Veleža, sasvim zasluženo, zauzima prvo mjesto na tabeli. Odigrali su Mostarci sjaju polusezonu koju su na kraju krunisali titulom jesenjeg prvaka.

Jedan od ključnih igrača bio je iskusni štoper i kapiten ovog kluba, Elmir Kuduzović.

"Prvi dio sezone smo odigrali jako dobro, ali to je već sada iza nas. Već sada samo razmišljamo o nastavku sezone. Pred nama je jako teška polusezona, trebamo se jako dobro pripremiti i nastaviti sa dobrim rezultatima kako bi smo ako Bog da, na kraju zasluženo osvojili prvo mjesto i plasirali se u Premijer ligu BiH, što nam je i jedini cilj od starta sezone", rekao je Kuduzović, pa dodao:

"Kada kao stranac dobijete kapitensku traku u velikom klubu kao što je Velež, to je stvarno velika čast ali naravno i velika odgovornost. Iz dana u dan se trudim da opravdam to i da pomognem svojim saigračima na bilo koji mogući način. Trenutno su sve moje misli usmjerene ka Veležu i ulasku u Premijer ligu, ali nadam se da ću u budućnosti uspjeti ostati u nogometu kao trener", završio je kapiten Veleža.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kuduzović je u svojoj karijeri osim Veleža nastupao za Slobodu, Zvijezdu, Radnički, Bratstvo, Čelik...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Sjecam ga se dok je igrao u Čeliku. Samo rijeci hvale za ovog momka.
21 2
Dela
NAPRIJED ROĐENI... VOLI VAS KRAJINA...
20 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi