28

Komentari (28)

user1655831611
Svake sezone iste odigraju dobrih 6 kola budu prvi i odma seru titula se vraća na Koševo i onda ih neka Tuzla City razbije sa 6:1 i na kraju jedva Europu izvlače.Titula je opet u Mostaru
Hajde uja odšetaj, zajedno sa svojom židovskom prčijom. Ovo je tekst o klubu sa tradicijom, a ne o židovskom projektu zvani svinjski.
Skender
Dobra pojacanja. Sada nam je jos ostalo naci dobrog golmana i jos dva napadaca. Predlazem Ramica iz Konjica obavezno dovesti u Sarajevo. Sta je s Ovcinom? mogao bi se i on vratiti u Sarajevo.
user1681500506
Kad se prestanu dovoditi svake sezone novi igraci i okrenu se vlastitim mladim igracima, onda ce nesto biti Od fk rajvosa i ostalih klubova u ligi ovako nikad nista! I bolje im je da ne izlaze u Evropu, svim nasim klubovima!!!
user1659566597
Sta reci za Zeljkovica...nije mi jasno kako nije mogao negdje vani
LedeniTuzla
Jel ovo od Igmanovih para
zgembo.popuslic
Jel iko ikad cuo za Jankovica, Ilinkovica, Cuzea, Kisa, Kamenara itd itd prije nego sto su dosli u nasu ligu? Zeljo najavljuje atomski napad, Sarajevo svake sezone dovede neka strasna pojacanja i na kraju Zrinjski sa tim anonimusima uzme suvereno titulu a oni postanu medju najboljim igracima lige. Nit su sta najavljivali nit govorili da su pojacanja ovakva ili onakva. Cim su to neki povratnici, bivsi mladi ili stari reprezentativci ili sta su vec bili, od tog nema nista. Istorija nase lige to 100 puta pokazala
user1665931807
Uigrani, ništa drugo, plus doza sreća
Jara10
i preslabi protivnici,realno da je to ono sarajevo iz 2019 pa da zrinjski se ima s nekim borit za titulu,a ovako ne zna se koje gori
zgembo.popuslic
Kako sad preslabi protivnici a najavljujes atomski napad, placas obestecenja za igrace, dovodis bivse reprezentativce? Kakvi bi onda bili da nisu takve igrace dovodili? Cuj doza srece, ljudi dva puta svima pobjegli po 20 bodova.
Jara10
ajde sjasi im s ***** vise zgembo levatu jedan **** ti zrinjski mater dosadnu
Martinovic
Ja sam cuo to su sve poznata imena HR nogometa nisu to animusi
zgembo.popuslic
Sipu ga crncu jara i nemoj da jedes *ovna. Ma ustvari jedi, sta me briga debilu jedan kretenski. Hebala ti cijela postava Zrinjskog i mamu i seku i tatu i brata zajedno s tobom
user1655831611
To te tako i ostat ce
grom
I opet iza babe
zgembo.popuslic
Svaki prelazni rok ista prica, sve neka strasna pojacanja, najave za duplu krunu, sila moc dominacija, ovo ono, a na kraju nista, jos pola tih igraca otjeraju
rabodimis
A ti se nasekirao jadan ? XD Sad cete slavit kad izgubite 1-2 razlike boli vas ku*ac, napredujete..
zgembo.popuslic
Jel to opet strasno Sarajevo najavljuje pobjedu u derbiju. Haj da vidim i to cudo. Evo ko zna koji derbi po redu najavljujete neko razvaljivanje i niste nas dobili a opet se nadate. Mada fino je to kad se covjek nada, nada zadnja umire :)
rabodimis
Niko nikad nije najavio nista nerealno, izvukli ste se fino u par utakmica i svaka cast na tom. Sad je pitanje koliko dugo se mozete izvlacit.. Ubicemo i nadu i vas u prvoj sljedecoj utakmici, pun nam je ku*ac svega, odavno.. ;)
pjanke.sa
Joj Zgembooooo vidimo se slijedeci derbi. Valjda cete dovesti jos koje pojacanje iz Prve lige a ima i ekstra igraca i u drugoj ligi. Pa ne mozete se vazda na srecu izvlaciti i radovati se nerijesenom rezultatu.
zgembo.popuslic
U pravu si, dosta vise nerijesenih rezultata, vrijeme je da vas dobijemo. I nije to sreca nego lijepi strah koji se kupio godinama pa kad Zeljo navali vama se noge odsijeku jer znate da ce te ga primit :)
BordoBijeli1946
user1674297497
Valjda će sad moći parirati Zrinjskom,dobre igrače dovode ,plus ovo što vec imaju,za nadu ligu moraju se boriti za 1 mjesto, nema više opravdanja
Haris19461987
Nema opravadanja sve osim titule je neuspjeh
Drakula
STRAŠNO SARAJEVO!
papagaj
Hahahahhahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.