64

Komentari (64)

Ajax11
Problem je nastao kada se ovaj čelo vratio …Mrvic mjesecima trazio sportskog direktora, pričao sa Topicem , Spahicem i raznim drugim bivšim zvjezdama , da bi na kraju izabrao i vratio opet njega. A sa razlogom je ondah dobio nogu ….
zak84
Malog Dizdarevica ste ti I dudic krmak skinuli Sa gola, zato sto je menadzer Sahinovica platio tebi I dudicu, 25000KM Samo da ga pogurate da stane na gol. Dobar je momak golman,nema se sta reci, Al Dizdarevic Koji je osvojio najbolji golman lige, da preko Noci izgubi mjesto I zaboravio ko branit ... Tamo isto ste od Menadzera golmana Dizdarevica trazili istu sumu novca da ga vratite na go... Pa jel Vas stid kopila jedna smrdljiva ...... Sve vam to mogu dokazat, ne pricam gluposti.....
zak84
Ti Si najvece zlo kopile jedno smrdljivo..... Ako progovore fudbaleri is akademije.... Na****li ste I ti I svi oko tebe smrdo jedan.... Kakve Si ugovore pravio,mogu ti dokazat,I svakome ako ovo izadje na vidjelo ... Pravio Si ugovore pojedinim zvijezdama da imaju platu 8000km stim sto tebi moraju donosit 2000,.... Za lijekove ti djeci otislo sve sto Si zaradio na Taj nacin krme jedno seljacko
Cox
Husrefe, Jesi slobodan sutra oko 8-9 da pijemo kafu?
Taceoni
Nek povede i izdajice svoje Kodru i Trnovca sa sobom
imeiime
Ljudi molim vas nemojte vise nista pisati nek hadzic i duduk dozvole svojima ljubavnicama @pjanke.sa i @pitariistok da idu spavati. Sve dok vi pisete, oni moraju dezurati i braniti ih ihihihihihihihi
imeiime
Sad ce ponoc a haris. @pjanke.sa jos brani gazdu hadzica. Ne smije na spavanje dok god svi ne prestanu pisati hhahahahahha
antikomunist
Dudiceva ZIVOTNA GRESKA je bio odlazak iz Veleza.NIKADA vise u zivotu nece imati onakvu slavu i onaliko znaciti . Sarajevo ga je sahranilo, kao sto ce sahraniti jos jako mnogo onih koji polete tamo. Sarajevo NIJE klub u kojem ces se afirmisati vec moras biti vec dobro afirmisan. A meni Pjaknke i Pitaristok toliko ruznih komentara napisase, a evo bilo je sve onako kako sam rekao da ce biti.A da je Fedja ostao u Velezu, hem bi on hem Velez jako prosperirali, mogao je postati selektorom jer je uz Zeljinog manijaka najjaci mladji trener u ans ali ejdnostavno ovo sto radi Sarajevo NIJE u redu.Pogresna politika kluba isto kao i u Veleza kada su pojacanja u pitanju.Los skauting do bla. Ali kada ti kuopujes i kupujes i smao nabacivas igrace, a nigdje kostura-nema tu hajra...
imeiime
Kada normalan covjek procita komentare od ovih genijalaca poputa harisa koji pise pod nickom @pjanke.sa zazali covjek sto je uopste isao u skolu i naucio citati. On je klasican primjer zaostalog i glupog bosnje koji glasa za sda i prodaje i rod i porod za 20 maraka.
pjanke.sa
Koliko si ti nepismen i glup to je za medalje.
user1571956549
Placi mala placiiii ahahahha al ja nisam nista njnjao ahahahahah
pjanke.sa
Ti se bas zabavljas dok tvoj klub tone? Pa bolan rjesavajte svoje probleme. Za dva mjeseca ode stadion i lagano gasenje, jedva cekam.
user1582456981
morada si tako star pa to neces da docekas iili dozivis a istinski od srca ti zelim dug i lijep zivot
imeiime
@pjanke.sa Nedaj na hadzica HahaHariseeeeee HAHAHA
pjanke.sa
Ma **** Hadzica debilcicu ti i takvi „navijaci Sarajeva“ ste i doveli do ove atmosfere i nerealnog ocekivanja. Usta vam se ponjamke. Debili sve
user1571956549
Bgm Pjanke ovo je bruka... Ok voljeti klub ali ispasti od klubà iz treceg ranga bh fudbala je sramota... jbga nije sve u parama... Kako kurcevito MIRVIC KÀZE NA POCETKU SEZONE. Jeste li zadovoljni pojacanjima i svi uglas rekoste jesmooo... Zato sad tisu.... Do vas je nije do njih....
pjanke.sa
Naravno da je bruka, ali ovo se desava zbog neobjektivnog ocekivanja navijaca i pritiska javnosti. Greska uprave sto nije stala iza svoje strategije i sto misu uspjeli da motivisu strucni stab i igrace i da ih izoliraju od pritiska javnosti. Ne postoji strucni stab koji ce od 02.06-19.10 napraviti rezultat! Ne postoji!
user1582456981
ti si realan i to stoji nema sanse i potrosili ste dobrog trenera olako
pjanke.sa
Useru, Fedja nije ni prvi ni zadnji koji je potrosen u Sarajevu. Strateski treba izolirati ekipu od grupe navijaca bolesnih. To je najteze ali ja bih to predstavio kao prioritet za ovu Upravu. Ko god dodje ne moze napraviti ekipu za 4 mjeseca.
user1653549661
imeime, ti si naj obicniji bolesnik, djubrad jedna, mrzite glavni grad drzave koju polako gubite, dobro dosli novi palestinci, skoro sve vas koji komentarisete na ovom kurce..m portalu treba u zatvor, oni izvan glavnog grada koji mrze svoj glavni grad treba poslati u Ukrajinu pa se tamo lijecite. Kad sve izgubite molicete za milost jadnici razboljeni.Ovaj portal treba ukinuti, omogucio je vama da se nadrogirani izivljavate na svetinji. Srami te se. A FK Sarajevo, smanjite ambicije dok se ne sredite.
789012455
Bjezi strucnjak i ti i tvoj skauting sramota teska !
imeiime
Svaki klub u kojem rade gnjide poput ovog hadzica i volusine dudlica treba ugasiti
bazaorao
imeiime
Ovaj hadzic je pjanketov zagondzija.
pjanke.sa
Sad cemo opet dovesti nekog trenera, promijeniti pola ekipe i otjerati ga za sest mjeseci. Zato sto smo debili i vode nas debili.
user1653549661
ne vode vas debili nego ste vi debili, dobro dosli u rezervat, bravo Dudicu bjezi od ovih ludjaka.
bazaorao
Molim vas pitari ostavite nam Dudića.
Ljacmu1
Problemi su puno dublji. FKS je očito nezdrava sredina i mnogi koji su bili u uređenim sredinama, od Jarnija, Kepčije na dalje, su to govorili kada su se osvrtali na period u FKS. Očito se preko kluba “peru” pare, a postavlja nekakve (pristojno rečeno) sekretarice da glume kako vode klub.
Ako je ovdje došao da pere pare baš se za****a
Comandini
Ostavite nam Emira Obucu naseg Pepa Guardiolu i dajte mu Hameta, Calu mladjeg i Alaima.
BigBosnianBoss
Celavi idi i ti sa njim i povedi svoje igrače pogotovo onog crnog amatera sto ga dovedoste na kraju
veliki73
Mirva ako hoceš dobro Sarajevu kutariši se Hadzica, on vam je najvece zlo, on je davao novinaru 100 km da objavi kako on skautira, obilazi stadione, kako je aktivan a ubleha najveca
pjanke.sa
Ej brini se ti da skupite 2.2 miliona jer 01.01.2023 ostadoste bez stadiona. Nisi svjestan da ste pred gasenje. Mi cemo doci sebi ali vi dabogda.
Klicko
Starigrad01
E sad još minimum pola ekipe otjerati,a dati šansu zlatnim momcina,našim juniorima.Djeca igraju čisti fudbal i znaju.
Kakvi smo klosari i tu bi djecu demoralisali
pjanke.sa
@strom_ vala bas brate imamo gomilu debila navijaca koji pritiskom svojim i nepismenim komentarima prave takav pritisak to ne bi Klopp da dodje zadovoljio. Ne kazem da Fedja nije pravio greske, ali jos veca je greska Uprave sto su mu prihvatili ostavku. Sami sebi skocili u usta. Pa ne postoji strucni stab koji ce za 6 mjeseci napraviti vrhunski rezultat. Ne postoji!!!
imeiime
Nemaju ta djeca dovoljno para da plate hadzicu mjesto u prvom timu.
user1653549661
u stalu konju pa seri
King_Kenny
...u pravu si,pridruzi mu se.
user1571956549
Dudlicuuu ostaniiiii matereti ti... Evo pjanke na kosevu prima infuziju hehehe.... giganti, liga prvaka napadaju ahahahaha joj samo kd se sjetim izjava bolida na ovom portalu phahahahaha
pjanke.sa
ej ne rise svega ti. Koji trener moza za 4-5 mjeseci da napravi nesto?? Pa i mrtvom Mulalicu, najvecem debilu se dala sansa i on nakav tenkre napravi nesto od krampi koji igraju za Zelju. A kod nas misle da za 4 mjeseca moze se napraviti Real Madrid! Debili!!!
Chwilla
Ti si mu i nasapunjo klupu jer se nisi mogao taliti sa igracima.Ubleho i ti trebas dati ostavku.
Ecosport
iebemo ti i mi majku za ono radovanje protiv Veleža, smradu ćelavi debeli
pitariistok
Hebem li Ti familiju celavu tebe treba prvog nafatat negdje i bubrege ti odvaliti...sve je ovo tvoje maslo
BordoHz
@pitariistok bravo za komentar, sve je ovo Hadžićevo maslo, on prvi treba da razguli pa onda Dudić i par manekena iz tima
pjanke.sa
@pitariistok ne branim celavog kretena, ali nisu dinara dali za igrace, dinara! Sve dovode neke ublehe polu igrace, sve je ovo greska uprave, pa na kraju dodje do strucnog staba. Ako si napravio strategiju i dogovorio dugorocni saradnju, za 4.5 mjeseca ti mijenjas opet sve. Uzas vjeruj ti meni. A nase navijace na moze zadovoljiti Guardiola i Klopp zajedno da dodju.
zgembo.popuslic
@pjanke.sa pa ako je do uprave a Hadzic je u upravi onda je i do njega. On je zajedno za Fedjom otjero pola tima i doveo nove igrace, znaci obojica su krivi podjednako. A posto ste privatni tim, Mirvica koji je sve to aminovo ne mozete otjerat, znaci ostalo je da odu Hadzic i Dudic.
pjanke.sa
@zgembo.popuslic dvije stvari: privatni klub nismo. Ocito da nisi skonto citavu konstalaciju, ali ne mogu ti ja to objasniti ovdje. Drugo, vrijeme je problem, i javnost. Ali i to ti ne mozes shvatiti.
pitariistok
Ma brate zao mi je Fedje...jeste zivota mi!!! Na njemu se kola slomise a vjeruj ti meni da je kao strucnjak sposoban i sto je najvise bitno posten. Doveli mu prepolovljene igrace,doveli mu polovnjake i haj radi...prodali Mujakica,dali Suljicu kapitensku i 10k platu...zivota mi ovo celavo ****o je naredilo da ga igraci bojkotuju...Skinuo mu Dizdarevica sa gola i par igraca stavio na klupu i eto belaja..al polako samo.
Amcho1
Znaci želim da lažem sam sebe, da Dizdarević večeras nije pustio bar 2 penala, a o reakciji plaženja jezika i cerekanja kad je primio gol je frustrirajuća.
pjanke.sa
@pitariistok moguce, ne sumnjam u zle namjere Hadzica, ali to treba da prepozna direktorica i upravni odbor a ne da odmah prihvate ostavku srrucnog staba koji radi 4.5 mjeseca!!! Hej bolan pa ne moze za to vrijeme NIKO na svijetu nista napraviti! Pa to zna svaki iole strucan sportski radnik. Trebali su da mu naprave uslove za rad, da ih izoliraju od navijaca da im niko ne moze prici i da samo misle na utakmice. Ne znam sta se desava sa mojim Sarajevom ali u 3 godine 5 trenera i 50 igraca promijeniti je uzas!
pitariistok
100% pustio bolan...100% Znam cijelu pricu o tome...linijski golman,bodova nas kostao par kola i onda je malog gurnuo na gol i pokazalo se kao pun pogodak. Veceras je vjerovao Fedja njemu kao covjeku i dao mu priliku da brani a ovaj mu fino evo vratio. Suljic,Tomasevic,Ikic...sve su to igraci koji su preko noci zaboravili igrati lopte. Ne smijem za Dzafica nista reci ali i Catakovic mi smrdi. Prodali ga vjeruj mi
Amcho1
Volio bi da je drugačije, ali kod nas očito pali i daje rezultate samo oštra kandžija. Dizdarević u je očito zasmetalo što je izgubio mjesto golmana, a i ostalim manekenima što nemaju full minutažu. Nažalost, samo su naštetili klubu za vid svojih interesa. Sarajevo je prva tri kola odigralo fantastično, onda su krenule žešće rotacije i tu je krenulo nizbrdo.
user1653549661
Fedja je donio jedinu ispravnu odluku, spasio je sebi zdravlje i zivot. Odmori se Fedja da budes ziv i zdrav svojoj porodici, nedaj zdravlje ovim idiotima komentatorima koji sve mrze, Horde zla nisu zasluzili da imaju uspjesan klub, nisu zasluzili nista osim da pola njih ode u zatvor na prevaspitavanje
zgembo.popuslic
@pjanke.sa samo sam referiso na tvoj komentar da je kriva uprava a Hadzic je u upravi, znaci kriv je on. A sto se tice toga da za sve treba vremena to se slazem s tobom, mada se kod vas u relativno kratkom vremenu nakupilo dosta toga negativnog sto se tice rezultata (igra koliko toliko nije bila losa u nekim utakmicama) i nekako je logicno da se nesto mjenja. Nije to da nema rezultata 2-3 utakmice nego evo traje 11-12 kola plus kao slag na kraju ispadanje od treceligasa. A sto se tice privatnog kluba, eto Mirvic onako daje pare u drustvenu svojinu, dosadno mu u zivotu pa daj da nekom pomogne.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.