Enrique saopštio spisak Španije, pa svi vidjeli koliko je ispoštovao Barcelonu i Xavija

Pristao na njihov zahtjev

Enrique saopštio spisak Španije, pa svi vidjeli koliko je ispoštovao Barcelonu i Xavija

Endin Čaušević

Luis Enrique objavio je danas spisak reprezentacije Španije za mečeve protiv Albanije i Islanda.

Španci već sada lagano počinju pripreme za Svjetsko prvenstvo jer su osigurali plasman u Katar. Crvenu furiju očekuju dva meča ovog mjeseca i to protiv Albanije i Islanda.

Prvu utakmicu selekcija Španije igra na stadionu u Cornelli 26. marta protiv Albanije, dok će tri dana kasnije u La Coruni dočekati selekciju Islanda.

Luis Enrique je danas objavio spisak igrača za ove dvije utakmice i napravio je nekoliko promjena. Na spisku se našao i Ferran Torres koji pruža dobre partije u Barceloni, ali iznenađenje je bilo što tu nije bilo Adame Traorea.

Također, španskim medijima je zanimljivo da se na spisku nije našao ni Sergio Busquets, ali zbog činjenice da je Enrique odlučio da ispoštuje iskusnog veznjaka i zahtjev Xavija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oni su tražili da Busquets preskoči ove dvije utakmice kako bi se odmorio od žestokog tempa, a Enrique je na kraju pristao na to i potvrdio da je to dobra ideja.

Na spisku Španije su: Unai Simon, Robert Sánchez, David Raya; Eric Garcia, Jordi Alba, Marcos Alonso, Laporte, Pau Torres, Diego Llorente, Azpilicueta, Carvajal; Koke, Rodri, Pedri, Gavi, Carlos Soler, Marcos Llorente; Dani Olmo, Sarabia, Morata, Raul de Tomas, Yeremi Pino.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Za ovog Eric Garcia je Ivan Campo = J.Stam....
3 0
rodjeni95
Sto se Barca forsira, a retos ekipa.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi