Ovaj snimak jasno pokazuje šta se dešava u Manchester Unitedu

Nevjerovatno

Ovaj snimak jasno pokazuje šta se dešava u Manchester Unitedu

Midhat Šljivak

Manchester United jučer je poražen od Newcastlea na St. James Parku (1:0), a tokom ovog meča zakuhalo se između menadžera Erika ten Haga i napadača Anthonyja Martiala.

U Manchester Unitedu odavno ništa ne funkcioniše kako treba unutar tima. Erik ten Hag je u jednom trenutku vratio nadu Crvenim đavolima da bi mogli napraviti velike stvari, no sada je jasno da je sve to bila samo varka.

Ten Hag je prema svojim igračima često itekako žestok. Prvo je otpisao Cristiana Ronalda u ovom periodu prošle godine, da bi na početku ove sezone odlučio da mu ne treba ni skupo plaćeni Jadon Sancho.

Novi otpisani u klubu mogao bi biti Francuz Anthony Martial. U meču s Newcastleom Nizozemac je frustracije liječio upravo na ovom fudbaleru.

Oglasi

Tokom utakmice je često vikao na njega, na poluvremenu je imao žestok napad na Francuza, da bi potom odlučio da ga izvadi iz igre nakon 60 minuta igre.

Navijači Manchester Uniteda uvjereni su da nakon ovih problema Martial više neće biti u ekipi Erika ten Haga. Svima je jasno da su na ratnoj nozi i vrlo lako bi Francuz mogao biti novi otpisani u klubu.

Francuski napadač je ove sezone upisao 18 nastupa i ima učinak od dva gola i dvije asistencije.

Ten Hag: "Možda sam pretjerao"

Erik ten Hag je nakon utakmice priznao kako je možda malo i pretjerao u odnosu prema francuskom napadaču.

Nakon sukoba na terenu on tvrdi da ništa nije do Martiala već da je jednostavno pokušao da razdrma ekipu.

"Nije samo do Anthonyja Martiala, već do kompletnoga tima. Pokušao sam izazvati reakciju. Prolazimo kroz težak period, a treneri jednostavno moraju biti malo agresivniji. To je sasvim normalno", rekao je Ten Hag.

Agresivnost Uniteda je izostala kao i mnogo puta ove sezone. Crveni đavoli prolaze kroz težak period i lako bi se moglo desiti da se naredne sezone na Old Traffordu ne igra Liga prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crveni đavoli su na sedmom mjestu tabele s 24 osvojena boda u 14 odigranih utakmica. Četvrto mjesto im bježi četiri boda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi