Tužan je Haalandov bezobrazluk nakon utakmice prema čovjeku koji je samo radio svoj posao

Bahato ponašanje

Tužan je Haalandov bezobrazluk nakon utakmice prema čovjeku koji je samo radio svoj posao

M. Šljivak

Erling Haaland je danas ostao bez pogotka. Norvežanin je jedan od tragičara Manchester Cityja u remiju protiv Chelseaja (1:1), a bijes što nije postigao gol iskalio je na kameri na kraju utakmice.

Erlinga Haalanda danas protiv Chelseaja nije išlo. Norveški napadač je zaustavljen od ove sezone očajne odbrane Plavaca i ostao je na učinku od 16 postignutih golova.

Napadač Cityja imao je jednu veliku priliku. Uspio je promašiti prazan gol iz izuzetno dobre pozicije i može se slobodno reći da je tragičar svog tima.

Bijesan je Norvežanin nakon ovog meča. Jasno je to vidljivo po ponašanju prema kamermanu koji je na terenu radio svoj posao. Pokušao je snimiti napadača Cityja, a ovaj mu je odgurnuo kameru.

Ipak, na kraju je uspio barem poneki kadar uhvatiti. Nije to baš bio lijep prizor, ali je kamerman sa sigurne distance uspio snimiti bahatu zvijezdu.

Oglasi

Manchester City novi izazov ima već za tri dana. Na Etihad stiže Brentford i u ovom meču tim Pepa Guardiole jednostavno mora pobijediti.

S tri boda bi preskočili Arsenal na drugom mjestu Premiershipa. Trenutno su Građani na trećoj poziciji s četiri boda manje od vodećeg Liverpoola i dva od Arsenala, ali s utakmicom manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Borba za titulu u Engleskoj odavno nije bila ovako neizvjesna. Igra se zaista fenomenalan fudbal i ostaje nam da vidimo ko će na kraju prvi proći kroz cilj.

Podsjetimo, City brani titulu iz prošle sezone u kojoj su dominirali na svim poljima u fudbalskoj Evropi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Hibrid nema golova sa pola metra i odmah se nervira...dosta je njih bilo ovako bljesnu jednu dvije sezone i onda prosjek....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi