Ermin Šiljak među kandidatima za selektora BiH!
Foto - EPA

Predao kandidaturu

Ermin Šiljak među kandidatima za selektora BiH! · Saznajemo

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine uskoro bi trebala dobiti novog selektora.

Stručna komisija NSBiH u razgovorima je sa potencijalnim kandidatima, a kako SportSport.ba saznaje, jedan od kandidata za selektorsko mjesto je i nekadašnji reprezentativac Slovenije Ermin Šiljak.

Ovaj 47-godišnjak je predao kandidaturu za selektorsku poziciju i on je još jedan u nizu kandidata čije će se ime naći u notesu NSBiH pred odluku koju svi željno čekamo.

U dosadašnjoj karijeri Šiljak je vodio omladinske selekcije Slovenije. Također, imao je kratke epizode u Olimpiji, bugarskom Botevu i kineskom Dalianu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Šiljak ima i bogatu fudbalsku karijeru u kojoj je nastupao za Olimpiju, Bastiju, Servette, Mouscron...

Top Komentari

Jadnimi
Frajer radi na svojoj promociji, ima pravo da pokaže interes. Nije bitno što ga niko ne traži
19 0
dragonBH
Ne mogu da vjerujem da nema kvalitetnog kandidata bas sad kad treba da slozi novi igracki okvir. Najbolje bi bilo neko ko Vinko Marinoviic, on je vec sa dosta ovih momaka radio u U21 al ni on ne moze..
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi