49

Komentari (49)

SEJFUDIBIKODZE
mi smo proslost,ovakvi jadni i nikakvi ,dobro je da se i takmicimo, kakvu hrabru omladinu imamo na tastaturi,Palestina nam negine ustvari to vec jesmo odavno .
mesa
I ko izaziva vako rat i mrznju pa mater vam ****m ustasku u usta vise odazovitese pamefi ogledaj se na crnogorce majku vam hrvatsku ****m u usta fuj ustase mater vam guzim
user1574859714
Citiracu mudrog Amra Osima "Ljudi su sretni kad nas dobiju" Mi nismo odavno favoriti tako da moramo dobro zapeti da bi nesto uradili.
SarajFK
Alenizmostara
Adohordas
Ako je Srbija pobjedila Portugal u odlucujucoj tekmi zasto mi nebi bar jedan bod uzeli u dvi tekme,sretno ,bas laka grupa.
Noone
Mađarska, Srbija, CG, Bugarska.. Evo III rata oca'm ??? Ko fol mi ne možemo sa Kosovom a ovo može!?
user1658611289
Bit će najteže sa Luxembourgom. Ko iole prati fudbal zna o čemu pišem. Nevjerovatno su se digli i imaju odlične rezultate zadnjih godina. Osim toga oni su četvrti šešir a Slovačka peti. Island je u padu već par godina i mislim da možemo sa njima 4 boda izvući, ali sa Luxembourgom će biti baš fight tekme. Volim te BiH
Ringo
Moguće, nema lakih grupa. Ovdje trebamo uzeti maksimum od objektivno lošijih ekipa. Portugal obično igra klimavo kvalifikacije. 4 boda protiv slovačke, lux, islanda i direktan plasman je tu.
StarMoVe
Forzza jedna I jedina BiH!!! Dušmani njeni crknite od muke, uvjek je Bošnjački narod bio najbolji bolji od svih svojih komšija zajedno zato nek crkne svako ko Bosni i narodima u njoj misli zlo i naopako.. Živjela nam jedina BiH sa svim vjeroispovjestima u njoj. Sretno momci naši.
Fixa
Ako nastave ovako miroljubivo cetvrto mjesto u grupi i ispadanje u barazu
Toniche
Da imamo drugog izbornika a ne ovok Smeceva vicinog hladno bi prosli.. Ovako borba sa luksemburgom
FahroKonjHodzic
mi ni luksemberga necemo moc bijedit slovaci iz petog najgore moguce portugal nas stalno bijedi i mlogo je jaci znaci opet idemo u baraz nista od direktnog nemamo igrace
vuckobih
Dobru smo grupu dobili, realno trebali bi završiti kao drugi.
user1604155860
Jako dobra grupa nama po mjeri a ovi sto fol vole reprezentaciju a non stop podbadaju i prave sprdacinu neka se najedu g....a
pitariistok
Treba biti bas MAJSTOR pa ovdje ne biti drugi i ne otici na EP...stvarno ako ovakvu Slovacku koja gubi od Latvije,Malte i Island koji je nikad losiji ne mozemo dobiti onda nemamo sta traziti. Treba samo na ovaj Luxemburg obratiti paznju jer su vise nego nagazna mina...sad su skoro portiv Turaka odigrali 3:3 u Istanbulu i vrlo su dobri.
FudbalskiZnalac
Nikakve šanse nemamo hahahaha
Adrian
Drugo mjesto nije ugrozeno.
realista1982
Hajmo sada stručnjaci,ko ce biti drugi iza nas posto mi smo uvijek obavezno prvi...
pero98
Sretno Portugalu i Hrvatskoj.
NorthHZ
@pero98 je*aće vam Turska majku ustashku
Galacticosi
SamoZrinjski
Pero, nemoj tako, nismo mi kao oni.
Siko
Sretnemo mi tebi Mamu pa pozovemo i Portugalce i Hrvate da je malo pokar...
DamirT
@SamoZrinjski pa ja,vi ste *****a provokatorska.Eto slucajno dosao na portal iz Bosne i Hercegovine i provocira
kenny
Perice ****m li ti mamicu onu cupavu ustasku droljavu cigansku
Sloboda
user1646074464
Haha Pero provokator,po dislajkovima mu je to i uspjelo
EKD
E ako nemozemo pobjedit Island i Slovacku onda netrebamo ni ici na Euru. Ici tamo pa se blamirati nije potrebno. Pokazi kolko vrjedis ovdje u grupi. Realno imamo mogucnost za drugo mjesto a ni portugal nema vise Ronalda u tako dobroj formi kakav je bio kad smo mi igrali baraz sa njima
FudbalskiZnalac
Realno imaš mogućnost za 4 eventualno 3 mjesto ako nam se posreci
antikomunist
Neces ostati od"demokratskog i ugrozenog puka",koji je napravio strasne zlocine u svakom ratu, kada se opet plasiraju na Evropsko. Kakvu lahku grupu su dobili, da je to za nevjerovati.I vecinom im je ovako.Zato sto oni gledaju REJTING i na prijateljske utakmice salje najboljih 11, na sve utakmice salje najbolje i pocinju najbolji a ne kao kod nas-neki D tim...Zato posssranni Vico i ovaj SNSD/HDZ savez MORA napolje!
amar1008
Nema smisla, nismo dobili ni Grčku ni Finsku
ja.hondo
Sreća pa ćemo u barazu izbjeći Portugal ???
Eno30
Posto idu prve dvije na euro moguce je biti drugoplasirani ovde. Sretno zmajevi nasi. Baš nas hoce taj Portugal dobro je da nismo još i Grcku ili Finsku dobilo i oni nas hoce
adoguns88
Kad nas Luxemburzani vrate na fabricka podesavanja.
Mowzilla
Nemoj tako, Pjana ce ih podmititi hehe
antikomunist
FUJ...nismo mi Hrvatska, ai Srbija je dobila mnogo laksu grupu...nama su JAKO NEZGODNI Island i Slovacka u grupi...svasta moze biti..
Mowzilla
Oborio sam Slovacku, Luksemburg i Lihtenstajn. Zali Boze Portugala, valjda ih ovaj put dobijemo...
kaskada24
SAVEZ NAPOLJE! BOJKOT!
konj9484
NorthHZ
Portugal, Slovačka, Island...kakvi smo mi pehovi jbt
Haroldinjo
Zaboravio si i luksemburg ako pratis fudbal znas da su u uzlaznoj putanji
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.