Potez navijača o kojem se priča: Jedni ga slave, drugi tvrde da je 'smeće' od čovjeka!

Samo je želio da kupi vrijeme

Potez navijača o kojem se priča: Jedni ga slave, drugi tvrde da je 'smeće' od čovjeka!

M. Šljivak

Everton je danas na Goodison Parku upisao velika tri boda u borbi za opstanak.

Ekipa Franka Lamparda slavila je s 1:0 protiv Chelseaja, a jedini pogodak na meču postigao je Brazilac Richarlison.

Navijači Evertona itekako su učestvovali u pobjedi. Pored velike podrške svojim fudbalerima u finišu je jedan od njih iskoristio šansu da sakrije loptu od Reecea Jamesa.

Lopta je završila u publici, a navijač je odlučio da je ne vrati brzinski u igru. Sakrio ju je pod majicu i izazvao je oduševljenje ostalih.

POGLEDAJTE OVDJE.

Nije međutim dugo trajala potraga za novom loptom. Chelsea je nekoliko sekundi kasnije nastavio napad, ali oni je bio uzaludan i ostalo je 1:0 za Everton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Karamele se bore za opstanak u Premiershipu i do kraja će morati da budu borbeni kao i danas kako bi uzeli bodove spasa.

Tim s Goodisona je odradio ukupno 33 utakmice. Imaju meč manje od ostalih konkurenata za ispadanje, a do kraja sezone igraju s Leicesterom, Watfordom, Brentfordom, Crystal Palaceom i Arsenalom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

makelele
Ma vi ste smeće od portala ali uvijek vas rado pratim. :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi