Everton postavio cijenu za Muhameda Bešića

Bh. fudbaler na prodaju

Everton postavio cijenu za Muhameda Bešića

M. Šljivak

Ekipa Evertona prodat će reprezentativca BiH Muhameda Bešića u ljetnom prelaznom roku.

Od dolaska iz Ferencvaroša u Everton 2014. godine bh. fudbaler se nije previše naigrao. Izuzev prve sezone u kojoj je nastupio 31 put, Bešić je što zbog povreda, a što zbog nepovjerenja menadžera zaigrao samo 56 puta za Karamele.

Protekle tri sezone Bešić je proveo na posudbama u Middlesbroughu i Sheffield Unitedu. Ove sezone je u Unitedu igrao veoma dobro i počelo se špekulisati o tome hoće li ga ovaj tim otkupiti.

Everton u svakom slučaju ima namjeru da proda 27-godišnjeg bh. fudbalera. Za njega su postavili cijenu od četiri miliona funti i ko ga god bude htio dovesti u svoje redove, morat će da izdvoji ovu cifru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bešić je s Evertonom ugovorom vezan do ljeta 2021. godine, a trenutna vrijednost na tržištu mu je dva i po miliona eura.

Top Komentari

Penderinos
Propao ko žeton mora pronaći ekipu u kojoj ce biti standardan
1 2
GigantMostarski
Cim je ugovor potpiso odma je poceo supercarove uzimat sebi i tati. Tu sam odma znao da ce se izgubit. I izgubio se. Nema od njeg vise nista, a kad se sjetim kako je Mesija pojeo na SP protiv Argentine i kako je opcenito igro...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi