Feđa Dudić u nekoliko sekundi objasnio utakmicu u Beogradu
Bh. stručnjak čestitao protivniku na zasluženoj pobjedi

Bh. stručnjak nije previše pričao

Feđa Dudić u nekoliko sekundi objasnio utakmicu u Beogradu

M. Šljivak

Niz od sedam pobjeda Radničkog iz Kragujevca zaustavljen je danas na Marakani. Crvena zvezda je razbila tim Feđe Dudića s 5:0, a bh. stručnjak nakon meča ističe kako se njegov tim jednostavno prepao.

Radnički pod vodstvom Feđe Dudića igra čudesan fudbal. Padali su brojni timovi, nanizano je sedam pobjeda, ali svemu dođe kraj, pa tako i velikoj seriji.

Crvena zvezda je u Beogradu danas bila prejaka. Slavio je domaći tim s uvjerljivih 5:0, a svoje utiske nakon utakmice podijelio je Feđa Dudić.

Bh. stručnjak ističe da je njegov tim koštao loš ulazak u utakmicu i da je nakon toga bilo teško uraditi bilo šta. Bilo je i određenog straha kod igrača.

"Imali smo loš ulazak u utakmicu. Primili smo rani gol, prepali smo se svega nečega i nismo bili ono što smo bili. Presjekao nas je crveni karton na početku drugog poluvremena, 11 na 10 protiv Zvezde i 2:0 na Marakani, vrlo je teško igrati. To je sve. Čestitam Zvezdi na pobjedi", rekao je kratko Feđa Dudić nakon utakmice.

Oglasi

S druge strane Vladan Milojević hvali sve što je Radnički napravio u prethodnom periodu i ističe kako je dobro pripremio ovaj meč.

"Utakmici smo pripremili dobro. Radnički je dobra i nadahnuta ekipa s posebnim stilom igre. Mislim da smo se dobro spremili. Čestitam Radničkom na onom što su napravili, jaki su kao kolektiv, nadam se da će ovako nastaviti. Trener sa stručnim štabom radi odličan posao", rekao je Milojević i dodaje:

"Željeli smo danas odigrati 'našu' utakmicu i da završimo ciklus pobjedom, te da se pripremimo za završnicu sezone. Dosta je bodova u opticaju i svako ima svoj cilj. Bit će zanimljivo prvenstvo", smatra trener FK Crvena zvezda.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Crvena zvezda na odmor ide kao prvoplasirani tim. Crveno-bijeli su skupili 65 bodova i imaju četiri boda više od gradskog rivala Partizana.

S druge strane tim iz Kragujevca je na četvrtoj poziciji s 41 osvojenim bodom i do kraja sezone će se boriti za plasman u Evropu.

Top Komentari

PoliziaMerda1981
Eno nije on kriv nego se igrači prepali
0 0
user1627322078
Ma vratice se negdje 100%
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi