Užasne vijesti za Chiesu i Juventus!

Pokidao ligamente koljena

Užasne vijesti za Chiesu i Juventus!

Endin Čaušević

Fudbaleri Juvnetusa sinoć su u sjajnoj utakmici pobijedili u gostima Romu sa 4:3.

Roma je 20 minuta prije kraja utakmice vodila sa 3:1 i činilo se da će sigurno upisati tri boda protiv Stare dame, ali je nakon toga Juventus napravio nevjerovatan preokret.

Prvo je u 70. minuti Locatelli smanjio na 3:2, a zatim je dvije minute kasnije Kuluševski uspio da pogodio mrežu Vučice za 3:3. Do konačnog preokreta Juve je stigao u 77. minuti, a gol je zabio De Sciglio.

No, detalj koji je obilježio ovu utakmicu desio se u 32. minuti. Federico Chiesa se žalio na povredu koljena nakon duela s Maitlandom-Nilesom i nije mogao da nastavi utakmicu.

Igrač Juventusa je odšetao s terena do svlačionice i činilo se da se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi. Ipak, detaljni pregledi su potvrdili užasne vijesti za Chiesu i Juventus.

Naime, Stara dama je potvrdila da je Chiesa pokidao ligamente koljena i da mora na operaciju. Prve informacije govore da će ovaj igrač najvjerovatnije propustiti ostatak sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Debelo najjači igrač lige,kakva šteta....brz i kompletan oporavak za dečka.Najgora fudbalerska povreda....sreća da je mlad i jak.Kakva šteta....
11 0
denimen9
Dost dobar igrač, za velike domete, fakat šteta!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi