Džeko, Tadić i Livaković neće biti ponosni, svijet se zgrozio zbog videa navijača Fenerbahčea

Takav bezobrazluk se ne pamti

Džeko, Tadić i Livaković neće biti ponosni, svijet se zgrozio zbog videa navijača Fenerbahčea

Endin Čaušević

Fudbaleri Fenerbahčea sinoć su na svom terenu deklasirali Bašakšehir sa 4:0 u meču trećeg kola turske Superlige. Međutim, glavna tema nakon utakmice su navijači domaćeg tima zbog bezobrazne i sramotne provokacije ka protivničkim fanovima koju vjerovali ili ne na fudbalskim stadionima ranije nismo viđali.

Fener je bez previše problema uspio da dođe do pobjede protiv gradskog rivala i nastavi sa sjajnim igrama, te se vrati na prvo mjesto tabele Superlige ispred Galatasarayja.

Domaći su slavili sa 4:0, a u odličnom meču dva gola je postigao Szymanski, dok se u listu strijelaca upisao i Djiku, te je jedan od pogodaka upisan kao autogol Duartea iako su mnogi u prvi mah pomislili da je Džeko strijelac.

Međutim, glavna tema nakon sinoćnje utakmice su navijači Fenera koji su bili smješteni pored dijele tribine gdje su pristalice Bašakšehira.

U fudbalu smo se nagledali raznih provokacija jednih navijača ka drugima, no ono što su sinoć izveli pojedini navijači Fenerbahčea zgrozilo je fudbalski svijet.

Oglasi

Oni su kod rezultata 4:0 za Fener imitirali spolni odnos aludirajući da je Bašakšehir ženski spolni organ, a jedan od navijača domaćeg tima "glumio" je da je muški spolni igrač.

[twitter]https://twitter.com/footbalIfights/status/1707418042169208916[/twitter]

Jedan od navijača turskog velikana snimao je tu scenu zbog koje su i policajci pored njih zanijemili, a kada se video pojavio na društvenim mrežama niko nije mogao da vjeruje koliko daleko idu navijači Fenera i kakve sramotne scene rade na tribini.

Mnogi su u komentarima osudili navijače Fenerbahčea zbog takvog poteza i poručili im da su pretjerali, te da "čin" koji su izveli uopšte nije smiješan niti se takve scene trebaju dešavati na fudbalskim stadionima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Navijači Bašakšehira pokušali su da ignorišu ono što rade protivnički fanovi, te nisu dozvolili da ih isprovociraju na takav gnusan način.

Top Komentari

JuventinoBK
Glupog naslova, ah idiota, ja rekoh sta su sad uradili... kad ono predobro nesto, svaka im čast hahshaha ??????
0 0
Drakula
HAHAHAHAAHAHAHAHAHA PREJAKO! OVO IM AMBICIJA TREBA BIT
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi