Turski mediji pišu nevjerovatan scenarij za Fener - Krenuli bi iz najnižeg ranga, ali ne u Turskoj!?
Fenerbahce razmišlja o napuštanju Turske.

Na pomolu nevjerovatna odluka

Turski mediji pišu nevjerovatan scenarij za Fener - Krenuli bi iz najnižeg ranga, ali ne u Turskoj!?

Eldar Ganibegović

Bura nakon utakmice protiv Trabzonspora se još uvijek ne smiruje i Fenerbahce je već do sada napravio niz radikalnih odluka, no tu nije kraj.

Tik pred reprezentativnu pauzu su se u Trabzonu sastali Trabzonspor i Fenerbahce. Istanbulski tim je slavio, ali na kraju utakmice smo vidjeli neželjene scene.

Došlo je do fizičkog obračuna, navijači domaće ekipe ušli su s trbina na teren, Livaković je dobio ozbiljan udarac u glavu, ali nisu ni baš svi navijači Trabzonspora dobro prošli.

Fenerbahce je odmah napustio udruženje klubova turske Super Lige, a nakon toga je objavljeno i kako klub razmišlja da rasproda sve zvijezde iz tima.

Osim toga, jučer smo bili svjedoci da je odbijeno odgađanje finala Superkupa protiv Galate, te da će Fener u Sanlifu 6. aprila izaći s drugom postavom i tako skoro pa prepustiti trofej ljutom gradskom rivalu.

Oglasi

Danas iz Turske dolaze nove nevjerovatne vijesti kada se radi o Fenerbahceu. Velikan iz grada na Bosforu razmišlja da potpuno napusti Tursku.

Kako pišu mediji u Turskoj, Fenerbahce razmišlja da pređe igrati u drugu državu. Krenuo bi od najnižeg ranga, a Savez države u koju bi došli bi ih morao primiti.

Konkretno se govori i o imenima država, a tu su na listi Španija, Francuska, Belgija, Nizozemska, Italija, te još jedna država koja nije imenovana.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Fenerbahce je ispao iz turskog Kupa, no u Super ligi se s Galatom bori za titulu. Igrat će i taj meč za trofej Superkupa, a u Konferencijskoj ligi je dogurao do četvrtfinala gdje ga čeka dvomeč s Olympiacosom. 

Top Komentari

USABIH
Neka dodju u Premijer Ligu Bosne I Hercegovine
1 1
bk123
A ha kako da neće...ovo je samo jačanje pozicije u pregovorima....samo im treba rec njima i svima koji ovako razmišljaju....SLOBODNI STE idite gdje hoćete pa vidjet ćeš onda odustajanja, pa nismo misli baš tako....itd itd
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti