Najteži dan karijere za Filipa Kostića i riječi na koje nije navikao: "Meni nisi potreban"
Filip Kostić napušta Juventus (Foto: EPA)

Motta mu saopštio

Najteži dan karijere za Filipa Kostića i riječi na koje nije navikao: "Meni nisi potreban"

Midhat Šljivak

Reprezentativac Srbije Filip Kostić definitivno je otpisan kod novog trenera Juventusa Thiaga Motte. Njemu i još šestorici kolega trener Stare dame je saopštio da mu nisu potrebni.

Filip Kostić gotovo sigurno neće nositi dres torinskog Juventusa u novoj sezoni. 31-godišnji lijevi bočni otpisan je kod Thiaga Motte i uskoro će vjerovatno promijeniti klub.

Thiago Motta je po dolasku na klupu Stare dame odlučio napraviti brojne rezove. Bianconeri će izgledati znatno drugačije, a za Kostića i još šestoricu kolega više nema mjesta.

"Kostić, Rugani, De Sciglio, McKennie, Arthur, Milik i Kean su sedmorica igrača kojima je Motta saopštio da mu nisu potrebni", piše Gazzetta dello Sport.

Manje-više, ovo su sasvim očekivana imena koja su otpisana u Juventusu. Kean već ima dogovor s Fiorentinom u transferu vrijednom 15 miliona eura, a vidjet ćemo gdje će završiti ostala šestorka.

Kostić se prethodno povezivao s turskim velikanima Fenerbahčeom i Galatasarayem, no za sada nema nekih novih informacija o eventualnom prelasku u jednog od istanbulskih giganata.

Oglasi

Lijevi bočni je trenutno pod povredom koju je doživio na Evropskom prvenstvu. Prije svega je cilj da se ona sanira i onda treba očekivati eventualni transfer.

Filip Kostić je dres Stare dame obukao 2021. godine. Stigao je iz Eintrachta za 15 milona eura i za najveći italijanski tim je nastupio 87 puta uz učinak od tri pogotka i 15 asistencija. Može se pohvaliti osvojenim Kupom.

Trenutna cijena ovog srpskog fudbalera na tržištu je veoma primamljiva. Ona iznosi svega 6.5 miliona eura i vjerovatno ga treba očekivati u redovima nekog tima 'srednje klase'.

Kostić je prethodno uz Eintracht i Juventus nastupao još za HSV i Stuttgart u Njemačkoj, nizozemski Groningen, a karijeru je započeo u Radničkom 1923 iz Kragujevca.

Oglasi

Za reprezentaciju Srbije ovaj fudbaler je nastupio 64 puta i postigao je tri pogotka.

Napustio Srbiju nakon prve utakmice

Filip Kostić odigrao je samo 40-ak minuta na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj ovog ljeta.

Nesretni bek povrijedio se u finišu prvog dijela u duelu s Engleskom. Odmah je bilo jasno da je tu kraj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Koljeno je nažalost stradalo. Raduje činjenica da se ne radi o težoj povredi, pa će on biti spreman za mjesec-dva. Taman da završi transfer.

Vidjet ćemo gdje će na kraju Filip završiti, ali ono što je sigurno - za Juventus više neće igrati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SactownCali
Treba vas bojkotovati... ovo niko necita 90% kliknu da vas krotikuju... dosta vise o Srbima i Hrvatima pa jel ste vi toliko spali nisko da se prodali srbima I Hrvatima za par eura.... bruka
2 0
user1705350700
Koga ovde zanima Filip Kostic bogati
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi