Finski novinari u Podgorici se pojavili u naočalama za ronjenje, pa stiglo objašnjenje zašto

Uslovi za igru nisu bili naš najbolji

Finski novinari u Podgorici se pojavili u naočalama za ronjenje, pa stiglo objašnjenje zašto

E. Čaušević

Reprezentacija Crne Gore sinoć je u Podgorici poražena od Finske sa 2:0 u posljednjem meču grupne faze Lige nacija.

Crnogorci su oduševili svojim igrama u ovom izdanju Lige nacija i bili su čak kandidati za prvo mjesto, ali mečevima u prethodnim danima su sve to prokockali.

Na kraju Crna Gora je završila Ligu nacija porazima od Bosne i Hercegovine i Finske, ali uspjeli su da ostvare ostanak u Ligi B što je sigurno bio glavni cilj za ovu reprezentaciju.

U Podgorici je sinoć Finska slavila sa 2:0 i došla do zlata vrijednih bodova i ostanka u Ligi B, dok je u niži rang ispala Rumunija koja je sinoć u Bukureštu ubjedljivo slavila protiv naše reprezentacije sa 4:1.

Međutim, o meču u Podgorici se i danas priča zbog nevjerovatne scene koja se desila pred sami početak ove utakmice.

U centru pažnje bili su novinari iz Finske koji su doputovali u Podgoricu kako bi izvještavali s ove utakmice, a sigurno je da na kraju nisu ni slutili da će biti glavna tema na društvenim mrežama.

Oglasi

Naime, kada su se javili pred početak utakmice u toku zagrijavanja oni su nosili naočale za ronjenje i nikome nije bilo jasno šta se dešava. Mislili su da je u pitanju neka šala, ali je kasnije stiglo objašnjenje.

[twitter]https://twitter.com/Spe5i/status/1574468967401492484[/twitter]

Nakon utakmice objavljeno je da su oni nosili naočale za ronjenje zbog toga što je u Podgorici u tom trenutku padala jaka kiša, ali navodno to je bila i šala jer se govorilo da teren neće biti u dobrom stanju.

Oni su se našalili s uslovima u Podgorici i prije utakmice govorili su da bi zbog jake kiše teren mogao biti kao bazen, a kada su se pojavili sa naočalama za ronjenje bilo je jasno da je u pitanju samo šala.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Na kraju su uslovi bili dosta teški za igru što se i očekivalo i očito da to Fincima nije smetalo jer su uspjeli na kraju da slave sa 2:0 i izbore opstanak u Ligi B ovog takmičenja.

Image

Top Komentari

Mostarac94
Kod njih gore treba doc sa klizaljkama, posto im ne teren uvijek zaledjen
0 0
Pingvin1999
Da nebi ovih par godina ovoliko utakmica sa Finskom ja bi i dalje mislio da je to fin narod.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi