Savladali Slogu u 26. kolu WWin lige

Grahovac približio Borac tituli prvaka

11

Komentari (11)

Manager
Zasto nije bilo kvoti za ovu utakmicu na kladionici?
magistar
Sad je pritisak na Zrinjski koji realno nije ekipa koja može kući dobiti i Velež i Sarajevo, a prvi kiks je kraj nade u trofeje
user1655831611
Jel ti vidis šta pises ne brukaj se
SonPen1946
Rak rana BH fudbala su Banjalucani i Zemunci.
Manager
samac
Sta im sve svira sudija igrači sloge se samo hvataju za glavu i smiju a i mi pored tv ekrana bruka ko nam je prvak ove godine.
pjanke.sa
Zato ce prvo kolo ispast
Shaba
Ne smiju se oni drug od muke nego se smiju sto htjeli il ne htjeli moraju bit dio toga. Sloga je veci dio sezone bila odlicna ekipa, al ne treba zaboravit da i kad su bili u najboljoj formi i kad ih je pretesko dobit sve su radili u korist Borca. Pocnes od zamjene domacinstva, pa do toga da je Jagodica izvodio "pionire" da igraju protiv Borca. Satro viroze i drugi cirkusi i tako oba puta. Kolko su me u pojedinim momentima sezone ocarali ko ekipa, toliko su ne razocarali ko klub jer su pristali da budu dio lakrdije. Sto je ljudima u klubu bitnije da budu Banjalucka quravela nego da se bore da od tog kluba naprave nesto
samac
Pa moraju svi klubovi u rs.da se vici uvlace ako nece druga liga odmah,jeli radnika iz Bjeljine vico odmah izbacio jer su se ****ili protiv njih.
mirza24
Sanac bas tako smiju se igraci Sloge sudcu ovo je dno dna
user1676375799
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti