Tinejdžer poslao na klupu skupocjeno pojačanje Crvene zvezde i zabio za pobjedu

Jovan Mijatović junak

Tinejdžer poslao na klupu skupocjeno pojačanje Crvene zvezde i zabio za pobjedu

Midhat Šljivak

Crvena zvezda je u 15. kolu Super lige slavila na gostovanju u Pančevu kod Železničara s 2:1. Domaći tim je imao prednost sat vremena, no na kraju je šampion Srbije upisao tri boda. Junak je 18-godišnji Jovan Mijatović.

Crvena zvezda je muku mučila da dođe do tri boda u Pančevu kod Železničara. Gubili su crveno-bijeli punih sat vremena, ali na kraju su ipak upisali tri boda.

Gosti iz Beograda dobro ulaze u meč. U uvodnim minutama je Lučić dva puta prijetio, nisu uspjeli zabiti gol, ali zato su domaći iz prve šanse poveli.

Igrala se 16. minuta kada Železničar stiže do gola. Đorđević ubacuje loptu, a Lazar Romanić postiže pogodak za 1:0.

Očekivano, Crvena zvezda je dominirala nakon primljenog gola. Nije međutim crveno-bijeli sastav uspio doći do izjednačenja iako su imali dvije dobre šanse preko Kataija.

Na odmor se odlazi vodstvom Železničara od 1:0, no u nastavku šampion Srbije ipak stiže do preokreta, a izmjene koje je napravio Barak Bakhar urodile su plodom.

Oglasi

On je na poluvremenu izbacio Ndiayea i Rodića, a uveo je Lazara Nikolića i Jovana Mijatovića. To mu se itekako isplatilo.

Krenula je Zvezda žestoko na gol Železničara. Domaći tim bio je u podređenom položaju, a u 61. minuti na semaforu je 1:1. Mirko Ivanić na asistenciju Kange postiže gol za poravananje rezultata.

Do potpunog preokreta gosti stižu u 76. minuti. Rezervista Jovan Mijatović pokazuje da bi možda trebao imati prednost nad skupocjenim Ndiayeom i postiže pogodak za vodstvo Crvene zvezde od 2:1.

Železničar minut kasnije propušta veliku šansu. Šušnjar s nekoliko metara nije uspio postići pogodak.

Ostalo je na kraju 2:1 za Crvenu zvezdu i izraelski stručnjak Barak Bakhar se ponovo izvukao.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Super liga:

Železničar - Crvena zvezda 1:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi