Crvena Zvezda saznala sjajne vijesti za novu sezonu Lige prvaka
FOTO: FK Crvena Zvezda

Sve im ide po planu

Crvena Zvezda saznala sjajne vijesti za novu sezonu Lige prvaka

Samir Mlaćo

Sjajne vijesti stigle su za Crvenu Zvezdu.

Naime, ukoliko Beograđani odbrane naslov prvaka u Super ligi, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka će biti nosioci.

Tu privilegiju im je donijelo ispadanje Glasgow Rangersa od Slavije iz Praga sinoć. Bilo je 2:0 za češki tim koji je prošao dalje.

Dilema je jedino da li će Crvena Zvezda krenuti iz prvog ili drugog kruga kvalifikacija, a to će zavisi od preostalih utakmica u Ligi prvaka ove sezone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U Zvezdi tako trebaju navijati da trofej ne podignu Liverpool ili Borussija Dortmund.

Trenutno ima devet bodova prednosti nad ljutim rivalom Partizanom i čini se da je titula riješena stvar za Zvezdu.

Top Komentari

Boli me taki za Crvenu Zvezdu, da li Beograd i njihovi mediji prenose sta se desava sa FK Sarajevo i FK Zeljeznicar, naravno da nikad ne prenose. Priznali mi to ili ne Srbijanci su dokazali da su dominantan narod u odnosu na Bosnjake, a ko je kriv za to, pa naravno krivi su ovakvi kao sto je sportsportba, a takvih oma dosta u BiH nazalost.
3 0
Uber_i
Srbija nije cula da postoje bosnjaci jer ta nacija nije davno nastala (27)god
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi