Danima se Borjan nije oglašavao nakon što mu je Zvezda zabila nož u leđa, a sada je "otvorio dušu"

Nadao se ostanku u Beogradu, ali...

Danima se Borjan nije oglašavao nakon što mu je Zvezda zabila nož u leđa, a sada je "otvorio dušu"

Endin Čaušević

Crvena zvezda saopštila je prije nekoliko dana da su sporazumno raskinuli saradnju s golmanom Milanom Borjanom što je mnoge iznenadilo. Iskusni golman se danima nije oglašavao, ali danas je to konačno uradio i u potpunosti je "otvorio dušu".

Borjan je prije sedam godina stigao u Zvezdu, a od toga šest je proveo na golu beogradskog kluba. Prošlu sezonu bio je na posudbi, ali očekivalo se da bi se reprezentativac Kanade ponovo mogao vratiti u ovaj klub.

Međutim, Zvezda je prošle sedmice iznenadila sve objavom da Borjan više nije član ovog kluba, te da je s iskusnim 36-godišnjakom postignut sporazumni raskid ugovora.

Borjan je želio da ostane u Zvezdi, ali u beogradskom klubu su donijeli odluku da im on više nije potreban.

Koliko je ta odluka pogodila 36-godišnjaka najbolje pokazuje činjenica da se on danima nije uopšte oglašavao. Navijači su ga označavali u objavama na društvenim mrežama, ali od Borjana nije bilo ni traga ni glasa.

Međutim, iskusni golman danas je prekinuo svoju šutnju i oglasio se na Instagramu. Borjan je u potpunosti "otvorio dušu", te ni dozvoljeni broj slova u jednoj objavi na Instagramu nije mu bio dovoljan da kaže šta ima, te je dio saopštenja objavio i u komentaru.

Oglasi

"Morao sam da pustim malo vremena da prođe kako bi emocije koje su prejake mogle da se stabilizuju i kako bi mogao da napišem po neku riječ koja nikada neće biti jaka da opiše moju ljubav prema Crvenoj zvezdi", počeo je Borjan i nastavio.

"Crvenoj zvezdi sa svim ljudima koji je čine: saigrači, treneri, uprava, ljudi koji se bave održavanjem, kuvarice, higijeničarke i naravno naša najveća snaga, navijači koji svim srcem osjećaju i vole ovaj grb do koske!".

"Trudio sam se oduvijek da za svakoga imam lijepu riječ, razumijevanja i vremena da podijelim i radost i tugu. Radost sam umnožavao dijeljenjem, a probleme rješavao u tišini. Trudio sam se da budem stub na koji su svi mogli da se oslone i kako sam srce ostavljao na terenu, tako sam naučen da dajem sebe u svakom segmentu života podjednako i Zvezdi i svojoj porodici. Najsrećniji sam jer je moj sin ponosan na mene, vidim to, a da još nije ni svjestan veličine uspjeha i historije koju je ispisao njegov otac sa Crvenom zvezdom".

"Od svog rođenja moj sin šest puta je podigao pehar sa Zvezdom i sedmi put u Slovačkoj. Vjerujem da ću biti uzor kojem može da teži i da sam njegovo djetinjstvo ispunio radošću i srećom sa Crvenom zvezdom koja mu je sve. Raduje me i to što sam se trudio da obradujem i usrećim svu djecu".

Oglasi

"Mnogo djeca su dolazila iz komšiluka, ali i sa Kosova, iz dijaspore, putovali po cijelu noć da me zagrle i presrećan što sam imao priliku da uljepšam njihovo djetinjstvo. U mom srcu je uvijek bilo i ima dovoljno mesta za sve. Suvišno je govoriti o uspjesima i rezultatima koje smo napravili. Šest titula, tri duple krune, šest godina Evrope...".

"Trudio sam se da branim i ono što je djelovalo da se odbraniti ne može i suvišno je govoriti o emocijama sa kojima se borim, koje su me ophrvale... Dovoljno je vidjeti da mi je bilo potrebno nekoliko dana da se ohrabrim i javno progovorim o odlasku iz Zvezde, ali sve što je lijepo ima kraj...".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Znam da sam mogao još mnogo da dam Crvenoj zvezdi, ali važno je da čovjek vidi kada je vrijeme da ide dalje. Srećan sam jer znam da sam ostavio svoje saigrače u dobrim rukama i u dobrom raspoloženju, navijače sa dobrim timom, i Crvenu zvezdu u nizu ispisivanja novih uspjeha. (nastavak teksta u komentaru)".

"Znam da će sve biti dobro i spreman sam da u nekom novom klubu svojim odbranama donesem nove uspjehe. Hvala mojim saigračima, trenerima, upravi, svim ljudima koji su zaposleni u Crvenoj zvezdi na šest sjajnih i nezaboravnih godina. Posebno hvala navijačima koji su mi uvijek bili vjetar u leđa, zbog kojih sam želio i borio se i kada možda nisam imao snaga. Uvijek sam nosio veliku dozu ogovornosti baš zbog vas kojima je Zvezda sve. Sa vama ovo putovanje će biti zauvijek zapisano ne samo u historiji već i u mom srcu. Hvala Vam, zauvijek Zvezdin vojnik Milan Borjan".

Top Komentari

user1719674861
koga boli stvar za CZ i Borjanom
0 0
user1719674861
na ovom portalu vise vijesti o Srbijanskom I hrvatskom Sportu nego o Sportu u BiH
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi