FK Novi Pazar objavio saopštenje za pamćenje: "Sunce i dalje sija, ptice cvrkuću, djeca se igraju...
Foto - FK Novi Pazar

Zanimljiva odluka Novopazaraca

FK Novi Pazar objavio saopštenje za pamćenje: "Sunce i dalje sija, ptice cvrkuću, djeca se igraju...

M. Šljivak

FK Novi Pazar poražen je od FK Crvena zvezda na Gradskom stadionu rezultatom 3:0, a domaći su nakon meča istakli veliko nezadovoljstvo suđenjem Danila Nikolića.

Novi Pazar se bori protiv sudija u Super ligi. Nakon dešavanja u Pančevu izdali su žestoko saopštenje kojim su uzdrmali Srbiju, a to su učinili i danas nakon poraza od Crvene zvezde.

Trener Igor Matić je jasno istakao kako ne želi pričati o utakmici, a potom su se Novopazarci oglasili na zvaničnom Facebook profilu.

"U subotu je, u Novom Pazaru od 14-16h bilo pravo proljećno vreme. Sunce je obasipalo grad, ptice su cvrkutale, a na Gradskom stadionu su neki momci igrali fudbal.

[facebook]https://www.facebook.com/fknovipazar.zvanicna/posts/pfbid0iArohtJeuxbzdRsCPSBdMDmJ4eVL3F7uYQwMjFu764vyHRmtYj9LdcpnRXPViCGLl[/facebook]

Oglasi

Jedni su nosili plavo-bijele a drugi crveno-bijele dresove, ali neki čika u žutoj opremi bio posebno zapažen. Ne znamo ni kako je utakmica završena jer to više nije ni važno.

Jedan stari čovjek prolazeći pored stadiona rekao je: “Ničija nije gorjela do zore djeco, polako samo. Sunce i dalje sija, ptice cvrkuću, djeca se igraju…", saopšteno je iz FK Novi Pazar.

Novopazarci su prethodnih dana najavljivali žalbe na suđenje u Super ligi Srbije. Objavljivali su saopštenja koja su dobila veliku pažnju u regionu, posebno u Srbiji, ali očigledno da se u sedam dana ništa nije promijenilo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Na utakmici protiv Crvene zvezde nezadovoljni su odlukama Danila Nikolića. Gosti su dobili diskutabilan penal u finišu prvog dijela, a bilo je tu i drugih zanimljivih odluka.

Top Komentari

Zax
Izbaciti iz lige jer je taj klub bolestan
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi