Iz FK Novi Pazar su uzdrmali Srbiju pred meč sezone, sad im dolazi 'najveći' - "Šteta je ovo..."

Igor Matić najavio meč sa Crvenom zvezdom

Iz FK Novi Pazar su uzdrmali Srbiju pred meč sezone, sad im dolazi 'najveći' - "Šteta je ovo..."

M. Šljivak

FK Novi Pazar u subotu 17. februara na Gradskom stadionu dočekuje FK Crvena zvezda u derbi susretu 21. kola Super lige Srbije. Ovaj meč izaziva veliku pažnju, a iz domaćeg tabora najavljuju izuzetan otpor šestostrukom uzastopnom prvaku.

Trener FK Novi Pazar Igor Matić najavio je subotnji meč protiv aktuelnog prvaka Srbije FK Crvena zvezda.

Matić je pred ovaj meč istakao kako je Crvena zvezda najveći klub u Srbiji i da je istinska šteta što na tribinama neće biti navijača jer bi atmosfera na taj način bila upotpunjena.

"Očekujemo pravi spektakl jer nam dolazi najveći klub u Srbiji. Novi Pazar je fudbalski grad i šteta je što nema navijača zbog ambijenta. Svi bi pružili iznad maksimuma", rekao je Matić.

Trener novopazarskog superligaša respektuje rivala, ali na terenu će pokušati parirati velikom favoritu.

Oglasi

"Imamo ogroman respekt prema njima. Poštujemo ih i cijenimo, ali imamo svoje želje i ambicije. Vjerujem u svoj tim", poručio je Matić.

Novi Pazar ovaj meč dočekuje kao petoplasirani tim tabele s 30 osvojenih bodova, dok je Crvena zvezda na drugom mjestu s 49 bodova.

FK Novi Pazar pokreće revoluciju u Srbiji

FK Novi Pazar odlučio je pokrenuti stvari u srpskom fudbalu, barem što se suđenja tiče.

Nakon prošlonedjeljnog gostovanja kod Železničara u Pančevu, oni su najavili da će snimke s ovog meča poslati u UEFA kako bi pokazali šta se radi u srpskom fudbalu.

Tražili su javno smjenu predsjednika Sudijske komisije FSS Dejana Santrača. Odlučili su se žaliti na adresu krovne kuće evropskog fudbala i čekaju povratnu informaciju.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Mnogi tvrde da su ovakvim potezom sami sebi 'skočili u grlo' i da bi do kraja sezone zbog žalbe mogli imati ozbiljne probleme sa sudijama.

Ipak, očigledno da u Novom Pazaru ne žele više da šute. Oni tvrde da se liga uzaludno igra jer je sve unaprijed poznati i odlučili su da se njihov glas daleko čuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi