Sada će tek da plane u Srbiji nakon penala za Crvenu zvezdu u Novom Pazaru: "Suvišno je pričati..."

Igor Matić nezadovoljan

Sada će tek da plane u Srbiji nakon penala za Crvenu zvezdu u Novom Pazaru: "Suvišno je pričati..."

M. Šljivak

FK Crvena zvezda je danas pobijedio kao gost FK Novi Pazar s 3:0. Nakon utakmice domaći nisu bili zadovoljni suđenjem Danila Nikolića.

Novi Pazar nije imao previše šanse protiv Crvene zvezde. Poraženi su na Gradskom stadionu s 3:0 pred praznim tribinama, a nakon meča trener domaćeg tima Igor Matić nije želio komentarisati utakmicu.

Za njega nema smisla da se priča o fudbalu nakon penala koji je dosuđen u korist beogradskog kluba koji je dosuđen u 36. minuti meča.

"Ja iskreno ne bih komentarisao utakmicu. Bio je TV prijenos, kamere su sve snimile. Suvišno je pričati o fudbalu", rekao je trener Novog Pazara za TV Arena Sport nakon meča.

S druge strane trener Crvene zvezde Vladan Milojević je pohvalio današnjeg domaćina. Smatra da su izuzetan tim.

Oglasi

"Čestitam Novom Pazaru na prikazanoj igri. Jasno se vidi šta se hoće, pohvalio bih mog bivšeg kapitena Igora Matića i poželio bih mu dobru karijeru. Sviđa mi se ekipa i taj koncept igre", rekao je Milojević i dodaje:

"Mi smo danas došli da dobijemo utakmicu. Ima dosta stvari koje treba da se poprave, ima dodatnih popravki i pogrešnih odluka. Jako teško gostovanje i tri boda. Nismo primili gol, što je jako važno", poručio je trener FK Crvena zvezda.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Iz Novog Pazara su i prethodnih dana imali dosta prigovora na suđenje. Sada će tek da plane sve u Srbiji i sigurno će biti dosta komentara.

Najavili su prethodne sedmice kako će svi snimci s utakmice u Pančevu protiv Železničara ići u UEFA i da nema smisla igrati ovu ligu.

Top Komentari

Hanibal
Novi Pazar dobro dosli u premijer ligu BiH, tu vam je i mjesto (istupite iz srbijanske lige i posdefite se dalje diskriminacije).
2 0
Zax
Lete oni brzo iz super lige ako ovako nastave,ljudi su bolesni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi