Milojević pred nedjeljni duel sa Dudićem izjavom 'zapalio' Delije
Dudić je Milojevića nadmudrio u evropskom duelu AEK-a i Veleža

Zvezda je ponovo lider na tabeli u Super ligi Srbije

Milojević pred nedjeljni duel sa Dudićem izjavom 'zapalio' Delije

S. Mlaćo

Crvena zvezda je novi lider u Super ligi Srbiji. Zvezda je iskoristila domaći poraz Partizana, te slavila nad Radničkim u Nišu 2:0 i sada ima sve u svojim rukama.

Jasno je da se ima još mnogo igrati, ali dva boda mogu biti ključna u ovoj situaciji. Već u nedjelju igra se novo kolo u Super ligi Srbije, a Zvezdu očekuje duel sa Radničkim iz Kragujvca koji je hit sezone.

Radnički je bio na posljednjem mjestu tablice, a zatim je na klupi stigao bh. trener Feđa Dudić i sada su Kragujevčani na četvrtoj poziciji.

U najboljoj su formi u prvenstvu, imaju sedam pobjeda u nizu, pa je očekivati zanimljivu utakmicu na Marakani.

Trener Zvezde Vladan Milojević istakao je da njegov tim u Nišu zasluženo slavio, a zatim se dotakao prelaska na lidersku poziciju i duela sa timom Feđe Dudića.

Oglasi

"Bitno da mi pobjeđujemo. Nastavljamo gledati sebe i ništa nećemo mijenjati. Dosta bodova je u igri, prvenstvo je dugo, idemo utakmicu po utakmicu.

U skladu sa tim pozivam navijače da dođu u nedjelju na Marakanu. Potrebni su nam i ne sumnjam da će prepoznati ovaj trenutak i napraviti sjajan ambijent. Volimo da igramo pred punim tribinama", rekao je Milojević.

Treba istaći da je atmosferu pred ovaj meč 'zapalio' i sam Dudić koji je kazao da će se Zvezda sigurno namučiti protiv njegovog tima.

"Idemo tamo da uživamo, da igramo i napatit će se Zvezda sa nama. Ja očekujem dobru partiju i dobru predstavu, da uživa srbijanska javnost.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Mi smo u jako dobroj formi, Zvezda također igra sjajno, pogotovo kako je došao trener Milojević i mislim da svako ko bude došao na utakmicu i ko bude gledao pred vašim kamerama, da će uživati", rekao je bh. trener koji je u našoj zemlji radio u Travniku, GOŠK-u, Velež i Sarajevu.

Zvezda i Radnički su već igrali i to u Kragujevcu, a Zvezda je slavila u sjajnom meču sa 4:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi