U Premijer ligu želi tim koji nije ni prvoplasirani: "Na kapiji smo"

Nedavno su bili u centru pažnje bh. javnosti zbog sramotne objave

U Premijer ligu želi tim koji nije ni prvoplasirani: "Na kapiji smo"

S. Mlaćo
U Prvoj ligi RS nema nedoumica ko će biti novi prvak, no jasno je da ima ko će u Premijer ligu.

U Prvoj ligi RS nema nedoumica ko će biti novi prvak, no jasno je da ima ko će u Premijer ligu.

Bar ako to pitate čelnike FK Laktaši, drugoplasirane momčadi prvenstva.

Naime, Krupa je vodeća od početka prvenstva i suvereno gazi na tituli prvaka, a 'okliznula' se tek kod FK Omarska gdje je poražena za vikend.

Velika bitka se vodi za drugo  mjesto s obzirom da se odavno špekuliše da će FK Krupa ponovo neće u Premijer ligu, no zvanične potvrde nema.

Da li će to biti onda FK Laktaši, FK Sloboda Novi Grad ili FK Zvijezda 09 ostaje da se vidi.

Oglasi

U Laktašima su svjesni bitke za drugo mjesto, te imaju bod prednosti nad Slobodom.

“FUN FACT: Golovima Babića, Škorića i Markovića laktaška kaznena ekspedicija stigla je na kapiju m:tel Premijer lige BiH, od koje je dijeli samo devet bodova i deset utakmica“, stoji u objavi FK Laktaši.

FUN FACT: Golovima Babića, Škorića i Markovića laktaška kaznena ekspedicija stigla je na kapiju m:tel Premijer lige BiH, od koje je dijeli samo devet bodova i deset utakmica. #fklaktasi 🔵

Posted by FK Laktaši AdmiralBet on Sunday, April 16, 2023

Da li to znači da u Laktašima imaju ambicije za Premijer ligu, ostaje da se vidi.

Podsjetimo, FK Krupa ni prošla godine nije željela u Premijer ligu, pa je na kraju sasvim neočekivano u eliti se našla FK Sloga Doboj koji sada vodi grčevitu borbu za opstanak.

Oglasi

Treba istaći da je FK Laktaši u centru pažnje bh. javnosti bio nakon skandala koji su napravili pred meč Prve lige RS protiv Radnika iz Bijeljine.

Najavili su taj meč uz dodatak 'Ofanziva na Bijeljinu, a zatim postavili i fotošopirana fotografiju, ali ne bilo kakvu. Orginalna fotografija nažalost nam je svima poznata i nastala je onda kada su tzv. Tigrovi zločinca Željka Ražnatovića Arkana upali u Bijeljinu.

Ova paravojna formacija napravila je pokolj po ulasku u Bijeljinu, nakon čega je nastala ova skandalozna fotografija sa srpskim kriminalcem i zločincem u prvom planu dok drži tigra. Arkan je kasnije ubijen, a niko od tzv. Tigrova nikada nije kažnjen za stravične i monstruozne zločine nad civilnim stanovništvom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Na slici na kojoj zločinci drže puške, umjesto njihovih su ubačene glave aktuelnih igrača Laktaša, a u vrhu slike je stajalo: "Pravac Bijeljina!" Boris Ostojić, komandant Garde.

Objava je ubrzo i 'nestala'.

Top Komentari

pjanke.sa
Opet ce jadnu Krupu maknut da udje Dodickovo gov no!
0 1
Brazuka
Radujemo im se širom Bosne ponosne!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi