Leotar počeo sa pripremama, poznata sudbina Maksimovića

Bio je otvoren stručnjak koji je osvajao titulu prvaka, ali i u karijeri doživio ispadanje

Leotar počeo sa pripremama, poznata sudbina Maksimovića

S. Mlaćo

FK Leotar nije izborio opstanak u Premijer ligi protekle sezone.

Bila je to mrtva trka do posljednjeg kola, postojala je mogućnost da Leotar igra i baraž protiv tima iz Prve lige RS, ali to se nije desilo.

Trebinjci su otišli u niži rang i sada ih očekuju izazovi u Prvoj ligi RS.

Počeli su sa radom i nadaju se što skorijem povratku u Premijer ligu.

Фудбалски клуб „Леотар“ и тренери Марко Максимовић и Дамир Мемишевић договорили су споразумни раскид сарадње. Опширније на нашем сајту: https://fkleotar.org/sporazumni-rastanak-sa-maksimovicem-i-memisevicem/

Posted by FK Leotar Trebinje on Monday, July 10, 2023

Klub je saopštio da na klupi neće ostati Marko Maksimović i njegov prvi pomoćnik Damir Memišević.

Oglasi

Radi se o sporazumnom raskidu saradnje te su se Maksimoviću i Memiševiću zahvalili na svemu što su učinili za klub.

"Leotar je za mene bio veliki izazov, s obzirom na stanje na tabeli, te sam se u Trebinje vratio punog srca da probam da pomognem. Nažalost, od cilja nas je dijelio samo manji korak.

Život ide dalje, želim da se zahvalim svim igračima, Upravi kluba i ljudima u klubu, a posebno našoj Mari iz ekonomata. Na kraju smo odlučili da krenemo različitim putem. Sada odlazim iz Leotara, ali ću se uvijek rado vraćati u Leotar i Trebinje", rekao je Maksimović.

FK Leotar će u narednim danima imenovati novog šefa struke, a treba istaći da su simpatizeri Leotara putem stranice kluba u komentarima zatražili odlazak Uprave, te promjenu na funkcijama sportskog segmenta.

Pojedini su kritikovali Maksimovića te kazali da treba povesti i "pojačanja", koja nisu opravdala očekivanja.

Što se tiče igračkog kadra, Trebinjci su zadržali između ostalih Đoku Milovića, Amara Đuderiju, Darka Đajića, Andreja Đurića, Matiju Glogovca, Filipa Kolaka...

Tu su i juniori, te povratnici Stefan Paranos, Markos Sosa i golman Mladen Milošević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iz Leotara su kazali da se do kraja sedmice očekuje i dolazaka Dejana Uzelca te Mihajla Cmiljanovića, s kojima je također dogovoren nastavak saradnje.

Leotar će prvo kolo novo sezone otvoriti gostovanjem kod BSK-a iz Banja Luke (12.august), a zatim ugostiti Famos 19. augusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi