Fadil Žerić novi trener FK Mladost DK

Promjena na klupi

Fadil Žerić novi trener FK Mladost DK

Haris Zilić

FK Mladost Doboj Kakanj je u izuzetno teškoj situaciji. Ekipa je fenjeraš Prve lige FBiH sa 14 osvojenih bodova i očekuje ih veoma težak i neizvjestan finiš sezone.

U prošlom kolu na svom terenu upisali su poraz od Tomislava rezultatom 2:0 i tako dodatno zakomplikovali svoju situaciju.

Ako se ekipa uskoro ne trzne anredne sezone bi ih mogli gledati u Drugoj ligi FBiH-skupina centar, a ne tako davno bili su stabilan član društva najboljih.

Do kraja prvenstva ostalo je 11 kola, a Uprava kluba je danas morala imenovati novog trenera.

Damir Gradaščević je odlučio da zbog privatnih razloga neće više biti trener prvog tima. U klubu su brzo reagovali i kada je u pitanju njegova zamjena, a vruć krompir u Doboj kod Kaknja preuzima Fadil Žerić.

Oglasi

FK Mladost je putem zvanične facebook stranice obavijestila javnost o pomenutoj promjeni na klupi.

"Damir je ponudio ostavku zbog osobnih razloga, a klub je prihvatio njegovu odluku. Nakon temeljite pretrage, klub je odabrao Fadila Žerića kao njegovog nasljednika. ž

Žerić je poznat u nogometnom svijetu po svojim vještinama vođenja tima i strategiji, te se očekuje da će donijeti svježu perspektivu i uspješnost klubu", stoji u saopštenju FK Mladost DK.

Damir je ponudio ostavku zbog osobnih razloga, a klub je prihvatio njegovu odluku. Nakon temeljite pretrage, klub je...

Posted by FK Mladost Doboj - Kakanj on Tuesday, April 2, 2024

U subotu Mladost u 20. kolu ima neugodno gostovanje u Gračanici protiv ekipe Bratstva, a ako misle osigurati opstanak u Prvoj ligi FBiH već od narednog kola moraju u kontinuitetu skupljati bodove.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sigurno je da nas do kraja Prve lige FBiH očekuje paklena borba za opstanak jer je proed Mladosti najmanje još pet ekipa u nezavidnoj poziciji.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1675926959
Kad kaže igraču Mladosti "hajmo se ja i ti posrat iza gola da vidimo čije je ****o veće" hahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi