Vlastiti navijači danas su kao nikad ranije ponizili fudbalere Partizana
FK Partizan danas je priredio još jednu bruku svojim navijačima. Poraženi su od posljednjeg tima lige

Lude scene

Vlastiti navijači danas su kao nikad ranije ponizili fudbalere Partizana

M. Šljivak

Partizan je danas svojim navijačima priredio još jedno razočarenje. Crno-bijele je u Beogradu pobijedio najslabiji tim lige Radnik Surdulica s 2:1, a navijači domaćeg tima na bizaran su način ispratili igrače s terena - aplauzima.

Partizan igra katastrofalnu sezonu u Super ligi Srbije. Da je više jačih ekipa crno-bijeli ne bi bili na drugom mjestu tabele jer igraju zaista očajno.

Iz Beograda je danas bodove odnio Radnik Surdulica. Gosti su iskoristili svoje šanse i slavili su 2:1, te je Partizan još uvijek bez pobjede na domaćem terenu u 2023. godini.

Navijači crno-bijelih više nisu iznenađeni rezultatima svojih ljubimaca. Navikli su na katastrofu i danas su ih odlučili nagraditi za nastup.

Po izlasku fudbalera Partizana s terena čuli su se aplauzi. Tako su navijači beogradskog velikana na ironičan način pokazali igračima šta misle o njihovim nastupima.

A trener Igor Duljaj smatra kako je problem Partizana vjerovatno 'u glavama' fudbalera.

Oglasi

"Moguće da je problem u glavi, ali rezultat se pamti. Nikoga ne interesuje što smo imali toliki broj šansi, posebno u drugom poluvremenu".

"Čak se i to desilo, da Natho promaši penal. Sad ide jedna kratka pauza i jedna duboka analiza, da vidimo šta ćemo dalje. Kao što sam rekao, nema predaje. Moramo dobro da razmislimo šta ćemo i kako ćemo", istakao je Igor Duljaj.

Partizan bi od sutra mogao pasti na treću poziciju u Super ligu. To će se desiti ako TSC Bačka Topola na svom terenu savlada Mladost u susretu u kojem je veliki favorit.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Crno-bijeli su u 27 utakmica skupili 54 boda. Da je liga malo jača ne bi ih bilo ni na vidiku jer je igra ovog tima ove sezone zaista kriminalna.

Šampion Srbije odavno je poznat. Crvena zvezda je daleko ispred svih sa 72 osvojena boda i samo ih čudo može zaustaviti da ne osvoje novi trofej.

Top Komentari

zfc
I... Opet ponizenje. Niste napisali je li bilo brutalno, ovako mozemo samo nagadjati.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi