Lalatović pitao igrače ko će mu posuditi 30.000 eura, otkrio je i njihov odgovor

Razočaran je bio poslije novog poraza

Lalatović pitao igrače ko će mu posuditi 30.000 eura, otkrio je i njihov odgovor

S. Mlaćo
Nenad Lalatović ponovo je u centru pažnje srbijanske javnosti. Lalatović se vratio u Super ligu Srbije iz FK Borac Banja Luka gdje se nije proslavio.

Nije se uspio nametnuti u bh. nogometu, no čekao ga je angažman u Radničkom iz Niša.

Njegov tim sada je poražen 4:1 od Vojvodine, a naravno temperamentni Lalatović je imao šta reći.

Čestitao je Vojvodini, te kazao da će oni sigurni igrat Evropu. Naveo je da je jasno da će njegov tim boriti se za opstanak, što je realnost u ovom trenutku.

"Brži su, bolje barataju loptom, nismo imali šta tražiti protiv ekipe koja je dominantnija od nas u svim aspektima. Moji igrači su izgledali kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije, a ko plaća“, rekao je između ostalog Lalatović.

Zatim je otkrio šta je rekao svojim nogometašima poslije meča.

Oglasi

“Oni moraju biti svjesni da žele, do mene nije, nisam ja problem. Ja ću sutra naći klub, imam i sada ponuda. Pitam ih da li žele igrati play off i play out. Pitao sam ih da li žele uspjeti u životu. Nemojte misliti ako imate platu i ugovor da trebate biti zadovoljni time. Morate raditi, dodatno napredovati. Morate želiti više, da nastavite dalje, da zarađujete...

Pitao sam ih da li neko ima 30.000 eura da mi posudi. Oni su se zamislili. Šute svi. Nemate sa strane 30.000 eura, onda se zamislite... Gdje trošite te pare, na šta?... Neću iznositi šta su rekli, to je stvar za svlačionicu i Upravu kluba“, rekao je Lalatović.

Strijelci za Vojvodinu u navedenom meču su bili Malbašić, dva puta Zukić i jednom Nikolić. Za Radnički je pogodio Belaković pred sami kraj meča.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Radnički je trenutno na 13. mjestu sa 22 osvojena boda.

U posljednjih pet utakmica upisao je  tek jednu pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti