Lalatovićeve riječi prema kolegi su brutalne: Nosiš pelene umjesto gaća, jednog dana ću ti sve reći!

Potpuno je izgubio kompas nakon novog poraza i nije birao riječi

Lalatovićeve riječi prema kolegi su brutalne: Nosiš pelene umjesto gaća, jednog dana ću ti sve reći!

S. Mlaćo
Nenad Lalatović nakon odlaska iz banjalučkog Borca vratio se u Super ligu Srbije, te i dalje privlači mnogo pažnje, ali ne zbog dobrih rezultata, već brojnih izjava o kojima se priča.

Tako je nakon poraza u TSC-a u vikendu iza nas Lalatović prozvao kolegu sa klupe protivničkog tima Žarka Lazetića.

“Prvi put sam ti, Lazetiću, oprostio što si mi djecu spomenuo javno. To nisi smeo. Ja tvoju djecu nikad nisam pomenuo. Ni javno, ni privatno. Nikada. Drugo, nisi prisustvovao konferenciji za medije i to je tvoja sramota. Treći tvoj bezobrazluk je taj što si rekao da nećeš da prisustvuješ mom, kako si nazvao, ‘rijalitiju’ od konferencije“, rekao je Lalatović za Kurir.

Nije mogao da se smiri. Otišao je veoma daleko i nije birao riječi.

“Poštovao sam te Lazetiću, ali ti ne znaš šta znači ta riječ. Biće prilike, jednog dana ću ti reći mnogo toga. Molim Boga da i ti mene pogledaš u lice i kažeš sve. Tvoja hrabrost mi je poznata, pa bi volio da mi sve što imaš kažeš u lice.

Ja znam da si ti čovjek koji nosi pelene umjesto gaća jer si zaštićen zbog brata. Do sada je pet puta trebalo da budeš isključen sa utakmica, ali zahvaljujući tome što imaš brata si kao bijeli medvjed. Sve sudije se žale na tebe, ali ne smiju da te isključe jer se boje što ti brat radi u FSS. Za razliku od tebe ja ne vrijeđam sudije. Ovo je moje posljednje javno obraćanje tebi”.

Oglasi

Lalatović se i nedavno našao u centru pažnje s obzirom da je njegov tim gostovao Partizanu, a navijači navedenog tima žestoko su ga vrijeđali tokom cijelog meča. Nisu birali riječi popularni Grobari, a on je kazao.

“Ja njih ne čujem, to je postalo standardno. Vidio sam da imam tri žuta kartona, da mogu dobiti četvrti, pa da ne vodim ekipu protiv Kolubare. Što se tiče Grobara ja im ne zamjeram. Oni neka pjevaju šta hoće, oni su platili kartu“, dodao je Lalatović.

U posljednjih pet utakmica Radnički  je upisao tek jednu pobjedu i zauzima 13. mjesto

Prvi dio sezone u prvenstvu Srbije je završen i sada reprezentaciju ove zemlje očekuju posljednje pripreme za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Jesenji prvak je FK Crvena Zvezda sa 53 osvojena boda, Partizan ima 43, a Bačka Topola 39.

Na dnu je Radnik iz Surdulice sa osam bodova, a Mladost ima 13.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi