94

Komentari (94)

2323
Jbg.Vico jaci od giganta sa Koseva
Chico
Elvis Mujic grobar bh fudbala !! Sudija po zadatku, prije Amarovom, a sada Vicinom. Covjek koji se na fejsbuku slikao u dresu Zeljescara.
ljoze_ono_na
Samo nek direktorica ovaj put malo ruke opere i nokte sredi, mozda prodje.
ljoze_ono_na
Dajte im Gigovica kad su navalili.
Belmin075
A fazon Mujić navijač Sarajeva
hordaaaassaistoka
LesinarBL
Odjednom je Borac problem, sudije su problem. A kada se Sarajevo busalo duplom titulom do prije par kola, nisu vam ni suđenje ni Borac bili problem. Pošteno do duple krune BoracBL.
sekac
Ovako lešinaru da ti odgovorim neka bude pošteno suđenje i neka bolji pobijedi
Maximilian
Pa zar Sarajevu nije sudio Kaljanac koji je igrao za njih? Tada se nisu bunili. P. S. Da ne bude zabune čovjek je sudio korektno.
Ajax11
Kaljanac je otjeran iz Sarajeva, taj danas Sarajevo pomirisati ne moze! Toliko samo da znaš!
Maximilian
Otjeram ili ne ali je igrao za Sarajevo i sudio istom.
hordaaaassaistoka
Pravo nam je pomogao namjestio gol za izjedancenje HAHAHAHAHHAH
kibicer
Koliko ste samo jadni, i koliko ste licemjerni :) dok se sudi u vašu korist ćutite ko zaliveni..Daće BOG da vas sutra razgulimo i začepimo te njanjave labrnje... Sisice se prepale , veliko sarajevo kmeči u pomoć jer znaju da su sutra zijanili 3 boda...SRAMOTA STE OVE LIGE DIVOVI!
pjanke.sa
Glupsone. Niko se ne zali; uvidjevsi kako tvoj klub radi, samo smo upozorili sta ce biti ako bude sudio u vasu korist po nalogu Vice varalice. I mrs vise seljacino, ko vegeta na svakom tekstu nesto seres.
kibicer
Pjanke naduvas mi kohonse kroz tuki....ti si nasao nekom govoriti da je vegeta smrdo lojavi, kako bi ti tu labru razvalio zvaljo lojavi.....
pjanke.sa
Hahaha primitivac ti bi se pobio jel hahahaha jao kako ste genocidni ti i tebi slicni. Bas bih volio da te sretnem i to u tvojoj BL. Sta je takvih ko ti otislo kuci placuci. Mrs seljacicu napaceni isfrustrirani. Sarajevo vam je rak rana glupsone.
kibicer
Joj da znas koliko me zaboli vr rcineku za tvojim njanjajevom...sjedi dole da te ne lupim po celu i restartujem glupanderu !
starigrad
Kibicer sutra vam je lagano glabanje. Bilo bi i teže glabanje da smo kompletni
pjanke.sa
@kibicer podojki nam ga sa dvije ruke. I nemoj sutra da se ne javis kad te budemo svi tagovali u dupe
pjanke.sa
@Manager ovakvi ko kibicer i nekakvi vip pa nekakav dzondzy mogu da nam ga samo dojke
hordaaaassaistoka
Konacno se neko sjetio.....sramota sto proslu utakmicu nije suspendovan
Njosa
Istvud
Nije on napravio nikakvu grešku u prošloj utakmici. Naprotiv, radio je upravo ono što mu je iz Saveza rečeno da treba!
mido1921
Traže opravdanje za poraz unaprijed. Mujić vam smeta jer je sudio "u Željinu korist" a ne da je vas oštetio. Tražite da vam sudi onaj majmun hercegovački što je onako ofirno pokrao Želju protiv Olimpika ili Peljto što vas je spasio poraza protiv Želje.
Lafac
zašto ne spominjete sudjenje sudija prva kola u sezoni,ono u Krupi i Kaknju,zašto ne pošaljete i ovo UEFU? Zašto ne napravite i ne sviranje penala za Krupu na Koševu ( izmišljaju loptu da je izašla) zbog kojeg će ljudi vjerojatno ispasti iz lige
Lafac
Zašto ne spominjete crveni karton protiv Zrinjskog kada je sudija pokušao da vas vrati u igru.
Lafac
Zašto ne spominjete penal u 35 minuti i crveni Oremusa u 68 a spominjete samo 85 minut
pjanke.sa
Lafac glupsone to treba da spominje onaj koji je ostecen, kontas? Ako misli da je ostecen. Nadam se da ce istom metodom Mladost/Musija da prijavi Mujica za utakmicu gdje je dodijelio 2 crvena i penal u 94.
SeoRusilac
Srušila se uefina stranica za prijave
LevoKrilo
Vi što se bunite iz razloga što je Sarajevo izašlo u javnost sa prijetećim sadržajem prema UEFA, samo dokazuje nemoć Vaših klubova u ovoj situaciji. Odličan tekst, bolje spriječiti nego liječiti...
pjanke.sa
Bravo majstore
Lavillenie
Zamisli koji jad jadni moras biti da 3 dana prije utakmice pocnes nabrajati da te savez (koji ti je dao Korona titulu) i Vico( takodje pomogao) nesto pokusavaju zeznuti i pocnes prozivati sudiju i nabijati mu teret na ramena da lose sudi, da ih ne voli i da ce ga prijaviti Uefi. Mozete vi biti prvi jos 20 godina ali to pokazuje jedne miseve mekinjase koji na sve nacine pokusavaju spasiti se Borca sutra. Navijam za Borac i akoBogda da pobjede samo zato sto se misevi mali oni pacovi i nek vam Mujic odmah da u 33 sekundi crveni pa da kmecite do SFFa.
Bordobjeli
Provjeri šećer...zbog Sarajeva ces navuć kake boleščine.. Nego nabavi koji token i čekaj.... Pametnije ti je
pjanke.sa
E cuj ovog mentola, ne konta da je k to bilo prekinuto radi Borca.
Lavillenie
@Manager Znam da me nije stid reci da se Sarajevu dosta toga stima, haha.
Enemy
Trebamo se žaliti svi znamo šta je Mujić sudio protiv Sarajeva poslan je sa zadatkom da što više pokrade Sarajevo i da što više pogura Borac, usuditi ću se reći da je ovo najvažnija utakmica do kraja sezone i hmmm.. pored sudije Irfana Peljte koji sudi u mnogo jačim natjecanjima i sudi ovaj seljak iz Banovića ne kažem da mora Peljto ali ima i puno puno boljih sudija jeste pogurani smo u nekim utakmicama ali nisu ni sudije kompjuteri da sve vide što znači da nam hitno treba var, i mi smo dosta pokradeni u dosta tekmi pa smo sutili.. U padu smo forme necemo da nas jos i sudija za****va ako će se igrat nek bude pravedno.
LesinarBL
Dajte nam link da se i mi Borca žalimo ??.
Bordobjeli
I protiv Borca i protiv sudija protiv dušmana i saveza!!!! SARAJEVO ŠAMPION!!!!
LesinarBL
Pitari su pi*ke največe.
sekac
A što to vrijeđaš
Enemy
A i eto kao što kažeš da nas Peljto gura sigurno ne bi sudio U EL i Euro za mlade..
mido1921
Peljto sudi pet zadnjih derbija, da to nije malo ofirno. Drugi par cipela je što vam ni on nije mogao pomoći da pobijedite.
Enemy
Hmm.. da ne bi trebo možda Mujić derbi sudit? Naravno da će sudit jer je najbolji sudija u državi.
Ajax11
Ovo Sarajevo nebi uradilo, da im neko nije dojavio da im se sprema klopka!
Fareus1921
Sarbit2019
Treba ga Fudbalski klub Sarajevo tuziti privatno tužbom i traziti odstetu za pretrpljenu stetu sve mu uzeti kucu,auto,platu sve pa neka onda sudi za Vicu.
Ajax11
Ma samo pritisak, na protivnika i na sudiju! Samo tako im treba izaci u susret na svu ovu nepravdu što rade od kada je onaj cetalj sjeo u savez!
LesinarBL
Klošari iz glavnog grada puše karu usred mraka.
Ajax11
Guze bi ti dao, samo da bi mogao reci da si iz glavnog grada
Lafac
Evo da nabrojimo gdje ste pogurani : u Krupi,Kaknju,na Grbavici, na Koševu protiv ( Krupe,Zrinjskog), protiv Veleža sada ( 35 penal i 68 Oremuš ruka)
GiS
Lafaaaccc glasnijeeee, dalekoooo steeee, ne cujes se dobrooooo sa 7 mjestaaaa
Ajax11
Halilovich
@Lafac ne bih da se raspravljam i spustam na taj nivo, al ajd mi objasni samo jedno. Kako smo pogurani na kosevu protiv zrinjakog kada amo izgubili tu utakmicu 1-0. Jel trebalo da izgubimo 4-0 i onda bi ti lakse bilo?? Onda bi manja razlika bila u bodovima izmedju sarajeva i zelje ??
Svasta u bozijoj basti.
Halilovich
P. S. Vidim j da ti nemas pojma sta pises od muke. Poraz od 1-0 i 5-0 nista ne mijenja pa tako i od veleza.. Ne bih da ulazim u to sta nama nije sudjeno, jer je utakmica zavrsena i nema povratka. Mi gledamo naprijed, a vi se vracajte u proalost i kukajte.
BordoBijeli
@Lafac E hajde sada napisi gdje smo osteceni sve?Napisi slobodno da protiv Veleza nije dat ocigledan crveni nad Mesanovicem i cist penal nad Milicevicem u 95.minuti
Bordobjeli
Sine da niste varali trofeja nebi imali!!!! Željo pa Zrinjski 2 najveće prevare u pl....
Lafac
@BordoBijeli evo sto se tiče Veleža i vas, u 35minutu čisto igranje ruke od strane Dupovca i 68 minuti igranje rukom zadnjeg o odbrani Oremusa za drugi žuti, to niste naveli al ste naveli 95 min
Lafac
@Halilovich kod rezultata 0-1 očigledno je bilo navlačenje sudije u vašu korist pa.izmedju ostalog umjesto sviranje ruke Mesanovica on je izmislio faul stopera Zrinjskog i crveni karton
BordoBijeli
@Lafac Sve ok,ali kada vec pises greske sa te utakmice navedi i cist faul sa ledja nad Mesanovicem iz provg poluvremena.Zadnji igrac,crveni karton koji bi promjenio tok utakmice.Slobodno napisi i cist penal u 95.minuti.Drasticno osteceni tu utakmicu
Lafac
@BordoBijeli ako navedemo i tu grešku rezultat bi bio u tom trenutku 2-0 za Velež jer nije sviran penal.u 35' kao ni drugi žuti za Oremusa u 68' pa ti skontaj šta sam želio napisati
Lavillenie
@BordoBijeli Ostecen Velez za Penal i crveni Dupovac ruka. Ostecen Velez jer Oremus napravio poslije zutog 10 faulova nije dobio drugi zuti. Ostecen velez u drugom poluvremenu Oremus takodje igra rukom itd. Bilbija vas pogurao
Lafac
@BordoBijeli zašto ne spominjete sudjenje sudija prva kola u sezoni,ono je bilo za Sipe u Krupi i Kaknju,zašto.ne pošaljete i ovo UEFU?
mido1921
Zahvali se Vici i Šeraniću za korona titulu
PRESEDAN
Ovoliko gurbeti ne kmeče a oderali ih ko musa jarca,stid me,majke mi.
bk123
Sarajevo je samo sebi zakompliciralo od gotovine su napravili veresiju...sad kad im je voda ušla u uši pušu i na hladno. Moglo bi Sarajevo prokockati do kraja i kup i prvenstvo, to je malo teško ali moguće nebi bilo prvi put da netko prokocka toliku prednost. Kažem nisu problem bodovi nego loša forma Sarajeva u proljetnom dijelu.
Hamid
Nije samo losa forma u pitanju. Sarajevo bez Tatara, Rahmanovica i Ahmetovica je jedna prosjecna ekipa za sredinu tabele
Lafac
Hahahah pokrali sve u ovoj sezoni i oni prijete hahahau
sekac
Ti si najnerealnije smeće ovde
Sarbit2019
Nema sta cekati odmah prijavi odmah.Jedini savez u Evropi gdje politicari sjede,nema sportskih radnika.
Pikachu11
Vi ste zadnji koji bi se trebali zaliti.
Enemy
Zbog čega? jesmo mi krivi što sudije ne vide nešto.. ja samo pamtim penal koji je trebao biti za Krupu.. imamo se pravo žaliti jer sudija Elvis Mujić je zamalo u Banja Luci dao Hebi crveni za ono sto mu nije rekao..
Enemy
I sudija koji navija za Želju da sudi direktnom gradskom rivalu pa nismo ni mi glupi i trebamo se žalit! Nek se igra pošteno to je najbitnije
Lafac
Pa navijaju Peljto i Kaljanac za Sarajevo pa sude Želji, imali ste najmanje 10 puta pomoć sudija u ovoj sezoni i ni jednu protiv i vi se žalite na nekog,bože sačuvaj
Lafac
Evo da nabrojimo gdje ste pogurani : u Krupi,Kaknju,na Grbavici, na Koševu protiv ( Krupe,Zrinjskog), protiv Veleža sada ( 35 penal i 68 Oremuš ruka)
mosaljozemosaplavo
Kmeee zalite se sad a sta je bilo za derbi poništen gol iz ofsajda, sto se niste zalili i bili objektivni nego satro sad kad ste u losoj formi. Odmah trazite izgovor za izgubljenu utakmicu.
Sarbit2019
Probudio se pikacu iz zimskog sna poslje duge pauze.Laf Lafac Lafcina upala mu KU×ČINA
Enemy
Protiv Veleža nisam bio u mogućnosti da gledam utakmicu tako da nisam gledao, Zrinjski su oba crvena opravdana (igrač igrao rukom a bio zadnji) Kakanj? Tu mi navedi nesto.. A sta kad bi ja krenuo nabrajati gdje je Borac guran? Da je protiv bilo koga drugo ne bi se mi zalili a gori nam pod nogama pobjeda hitna a znaju i naši sta se svira borcu ako cemo igrat igrat cemo na pravdu !
Brazuka
Sram vas bilo. Imali ste sudjenje na 10 utakmica za poželjeti. Pokrali ste krupu kako tad nije bilo uefe??? Bijednici da bog da izgubili 10:0
losmi190
Okej je sto se zalite na ovog sudiju koji je mnogo puta pokazao da je kompromitovan, ali gdje ste bili kad se vama sviralo, krenumo od prvog kola kad ste krupu brutalno pomraki u gostima, nepostoji penal i crveni karton... veliki ste klub niste se zalili dok vam je islo, sad kad je 5 bodova odma vam sve smeta, ne branim Borac svima je jasno ko vedri i oblaci u ligi!
Bordobjeli
Sve što ste osvojili to je bilo ispod stola, a glavnog akter je dobio šta je i zaslužio, popljuvan je od vas samih!!!!
BordoBijeli
@Brazuka Isto kao i vi.Kmecali a onda dodje Mladost,Mujic.2 crvena nespostojeca,penal,gol iz ofsajda i onda odjednom sudjenje dobro,nema zalbi
Lafac
Mujić je na utakmici Željo -Mladost imao 2 greške , trebao je Alić dobiti žuti karton na sredini terena al je u nastavku napada dao žuti karton Sadiku, i druga greška mu je bila 84 minuta i ne sviranje penala za Želju kao i drugi žuti karton za Alica nakon penala
BordoBijeli
@Lafac Prijatelju mi smo negdje pogurani od sudija a negdje smo i drasticno osteceni.Isto kao i vi i svaki klub u ligi.Od sada koja god sudijska odluka bude na stetu nas,ide Uefi pa nek oni kontaju.Isto treba i svaki klub pa izvolite
sekac
Jadu pun si mržnje pa prvo za Sarajevo nije sviran penal protiv Krupe pa onda za krupu ali kad mrziš onda i ne vidiš jer te mržnja oslijepi!
Chico
Elvis Mujic grobar bh fudbala !! Sudija po zadatku, prije Amarovom, a sada Vicinom. Covjek koji se na fbu slikao u dresu Zeljescara.
BordoBijeli
Bravo!Tako i treba.Samo prijaviti uefi pa da vidimo koga ce oni vise iz kola u kolo jeb ati.Samo posteno sudjenje i neka bolji pobjedi
user1022
Poslat uefi i onaj ponisten gol Krupe. Zbog onakve slicne stvari jer sudija u Srbiji dobio zatvorsku kaznu.
BordoBijeli
@user1022 Kakav ponisten gol?Kakve ti iluzije imas?Kad je bio ponisten gol?
kurjak
@BordoBijeli Nema od tih žalbi ništa, kad vidiš da te sudije pokradu, treba samo jednom da se desi, izudarati da se čitav život sjeća,i to bi bila škola svim ostalim sudijama.
BordoBijeli
@kurjak Ma nista od ovog sudjenja dok se VAR ne uvede
Realist
Vidjeli smo na slucaju Dinama sta je VAR i koliko je pošten
BordoBijeli
@Realist Var je najbolja stvar sto je uvedena u historiji fudbala samo ga treba znati fino koristiti.Popravilo bi sudjenje kod nas duplo
BordoBijeli
Bilo bi opet kradja ali ne ovolike.Jer nije isto kad ode pogleda snimak i donese odluku.Da pokrsde nekoga onda bi vec bilo ofirno.Jer ovako mogu se vaditi "Nisam vidio"ali drugo je kad ode i pogleda snimak onda ne moze zeznuti @Realist
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.