87

Komentari (87)

BlueBoys
chelsea321
Nova i bolja rupa bez dna
Bordoakapitar
Nam je otisao zbog lopovluka u klubu a ne zbog pLandemije! Buljubara je bacila ublehu i za stadion, jer je potpisan pravno nistavan dokument. To je bio dogovor nje i Mandica da se navijacima baci ubleha kako ova uprava radi a cilj je bio da se zamazu oci. Sve je doslo na naplatu sada kad je Nam digao ruke od kluba zbog njih, igraci odlaze a i oni ce uskoro
Radnik78
****te,sta je ovo sarajevski giganti,pred gasenjem...od sad i jedni i drugi komotno mogu da igraju kantonalni derbi...ko je budala da ulaze pare u slijepo crijevo Evrope,mozda naidje neki biznismen iz Avganistana?
Uranija
Eto kod tebe će u tvojoj sredini ulagati, ili se ti ipak dičiš tudjem uspjehu... hahahahahahaha gdje si se ti i takvi zatucani mozgovi poput tebe našli da komentarišete stanje u fudbalskim kulubovima iz Sarajeva! Hahahahahahahaha
BogatiDijasporac
@Uranija Polupismen si jarane :)
Uranija
@BogatiDijasporac ko ti je jaran tokmaku iskompleksirani…rodila te mater tako nesretnog… hahahahahahaha
BogatiDijasporac
@Uranija Postao si sumnjiv u posljednje vrijeme. Sve si banalniji, vulgarniji, polupismeniji. Nije zar da je gluma izlapila? Sta bi s onog Sarajlijice? Eki, iskompleksiran :))) Sto si ljubomoran bolan? Hajde, zaposlicu ti sestru, ne budali.
Uranija
@BogatiDijasporac moraš se više potruditi sa prijavljivanjem, je li te mama naučila da budeš hinja ili je i tatica učestvovao… hahahahahahahaha
BogatiDijasporac
@Uranija Pitacu rahmetli oca kad mu odem na mezar, javljam ti. Sto se majke tice, jedino me naucila da se ne cerekam sopstvenim 'fazonima'. Vidim, tvoja je zaboravila da ti skrene paznju. Ide jos jedna prijava, sve dok ovi moderatori-papci ne pocnu raditi svoj posao kako treba.
Uranija
@BogatiDijasporac tebi su svi papci, seljaci, polupismeni i uglavnom nebitni u poredjenju sa tvojim likom i djelom… neke sestre spominjes a kad se tebi neko malo prostije obrati onda proradi tvoj napaćeni ego. Nastavi prijavljivati i nemoj da bi se olako predao ljubi te mater tako iskompleksiranog
BogatiDijasporac
@Uranija Svi? Daleko bilo. Ni blizu. Posebno ne na ovom portalu, gdje vas ne znam, ono licno. Doduse, ima vas ovdje koji me iritirate svojom pojavom, iskren sam, a ti si definitivno jedan od njih. Sta da se radi? Ne mozes sa svima biti dobar. Doduse, pratim tvoje komentare vec duze vrijeme i ono sto mi je prvo zapalo za oko je tvoj nacin obracanja prema drugim korisnicima. E to je razlog zbog kojeg sam ti se obratio sa epitetom 'polupismeni' jer to fakat i jesi. Upravo onako kako se meni obracas: 'iskompleksiran' si u biti ti :))) Nebitan, beskoristan, nepoznat .... Anonimus. Ni do koljena :)))
Uranija
@BogatiDijasporac bio si u pravu @HUNTER , levat se opasno naoštrio, prati me mjesecima, samo da mi gmailom ne zaprijeti, dječaku je kompleks proradio pa mu sve smeta, od kasabe (Sarajeva) preko došljaka i seljaka… prati pravopis i diči se nekim parama. Dječak je nevaspitan i u duši napaćen… a u biti vrlo vrlo za*****n, svi ga za*****vaju ali biće bolje valjda
BogatiDijasporac
@Uranija Tako je, tastatura frajeru. Iz sigurne udaljenosti, anoniman, vrijedjaj. Dodjes mi nesto kao djikan. Tako i oni, nek' je s brda. Nastavi, slobodno :))) A sutra, opet patnja. Ko te yebe :)))
Uranija
@BogatiDijasporac nemoj da odustaješ sa prijavama, nisi ti neka pichka da odustaješ
HUNTER
@@Uranija ma brate moj, par hiljada eura u džepu i svijet je njihov. Prođu godišnji odmori i vraćanje u realnost, fangla, mistrija, sendvič i udri od zvijezde do zvijezde. Osaburi @@Uranija ,ne loži se.
BogatiDijasporac
@HUNTER Par hiljada eura? ???Hahaha. Kakvi godisnji odmori frajeru? Kakva fangla? Jbt, koliko vam je domet u mozgu, dalje od lopatanja ne vidite ? Ko je rekao da sam vani?
rabodimis
Naravno da ce prestat ulagat, napravili ste sebi S. Koreju da na miru mozete pljackat covjeka, na razne nacine.. Nesposobni ste za nesto dobro, tu ste da se ugradite i izreklamirate, nista vise.. + dodikov sestric i kompanija.. pa samo lud covjek moze ostat u tako toksicnom okruzenju.. Sram vas bilo sve zajedno.. Na momenat se cinilo da ucestvujete u nekoj lijepoj prici a vi nam horor pripremali.. Ne da niste sposobni nego ste us*ali i ono za sta smo se mi borili.. Kite od ljudi.. hijene i gliste..
user1582456981
Ko se veseli tudzoj nesreci ista ga sudbina zadesi, steta nema jakog RajvoSa a ni moga Željkana?
arbajram
A jeste se i qrčili ...
Lafac
Samo da pitam : Jel onaj Sarbit ddebil živ?
Zeleni_zub
Kad napise Administracija s velikim A, znas odmah kakav je ego triper u pitanju
PitarTutnjevac
Eto prilike za legende, "strucnjake", fb navijace, roditelje koji su se protivili zatvaranju skole fudbala, i sve ostale koji misle da sve znaju da kupe dionice kluba i da oni upravljaju njime i da konacno napravimo taj iskorak u odnosu na ovu ligu
Tito1
Bravo majstore, ovo je komentar koji skicira naše društvo u cjelini. Pozivam sve navijače Sarajeva da skupe hrabrosti, polome kasice prasice, zaduže se kod banaka ukoliko nemaju življaka i investiraju. Prije svega, ovdje mislim na one što sve znaju.
SonPen1946
KO NAM ZLO MISLIO O QURZU NAM VISIO!!!!!!!!!!!!!
BogatiDijasporac
Karma je kurwa, jbg. Dosta ste vi druge ismijavali :))) Sad je red na druge.
Lavillenie
E moj Sarbite klosarcino raspala, gdje su tvoji ulagaci. Smaras nas kako Zelju niko nece, kako vi imate finansijsku podrsku iz Vijetnama. Imate vi kitu moju. Eto nek raja vrati moje komentare prije pola godine fino govorim on kao i svaki privatnik, domaci ili strani, u bilo kojoj oblasti, medicina, gradjrvina, sport, mediji itd sve je to stvoreno za pranje para, za uzimanje a ne davanje, i ja kazem ovaj isto kao i Tan kupi, opere, povuce se i proda i sve nanovo. Pisam vas
BogatiDijasporac
Sarbit je sljeg'o na asfalt iz Ustikoline. Halali mu. Jos se snalazi.
BogatiDijasporac
@mostar2019 Zaposlio deset osoba iz Tuzlanskog kantona koji danas primaju platu kao i njihove kolege u Nizozemskoj. Jos neko pitanje?
BogatiDijasporac
@mostar2019 Ne, zaposlio sam ih da me kostaju. Kakav debil u p.m. :))) Pa eto, kazem ti, zapsloslio 10 osoba koje primaju platu gotovo k'o i gradonacelnik Tuzle. Mogu trositi vise, samim tim doprinose ekonomiji.
HUNTER
@BogatiDijasporac da si u toku skontao bi zašto sam spomenuo kurban. Trebam dopustiti da mi jedno travničko govedo pljuje po gradu i po klubu, jel? I skini mi se sa komentara ziv bio 100 godina. Udaraš se nešto ovdje u prsa ti fol zapošljavaš, ti fol gazda, ti ovo ti ono. I to su sportske teme???? Koga zaboli neka stvar šta ti imaš I šta nemaš? I omalovažavaš ljude ovdje da je neko nekakav došljak, dižeš se iznad svih, ponižavaš. Koja poenta? Da bi neko ostao zadivljen što nisi ispuštao mistriju i fanglu iz ruke i skupio par hiljada eura i ti gazda. Baš smo zadivljeni
BogatiDijasporac
@HUNTER Lik me pitao sta sam doprinijeo i ja sam mu odgovorio, u cemu je problem? Hajde vise utuvite sebi u glavu da nisu svi fizicki radnici u p.m. i da postoji civilizacija (i to mnogo veca) izvan Sarajeva. Sta ste se koji qratz uzdigli svi? K'o vi sad nekome bitni. Vecina za vas nije ni cula, eto kolika ste muda.
HUNTER
@BogatiDijasporac super odlično. Neka se i ne čuje za nas, neka se čuje za vas. Ovdje se pokušava vratiti ono malo duha šehera, ono što je ostalo,jer ste nam vi koji dolazite ovdje na 15 dana svojim zapadom ubili i ono malo duše što je bilo. Drži se ti civilizacije i što dalje od šehera direktore.
BogatiDijasporac
@HUNTER A ko smo to mi? Pojasni mi. Da vratite duh Sehera? Pa vratite ga. Ko vam brani? Ja u Sarajevo dodjem jednom u pet godina :))) Onako, u prolazu, turisticki. Pa dobro, ako vam mi 'sa Zapada' ubijamo civilizaciju, vi se okrenite istoku :))) Jbt, kako plitak komentar.
HUNTER
@BogatiDijasporac vi koji dižete kredite i uzimate limuzine na lizing, pa onda dođete u šeher i šepurite se. Vi takvi se trebate okrenuti istoku, a mi koji smo tu i koji volimo ovo naše, mi ćemo se okrenuti jedni drugima.
BogatiDijasporac
@HUNTER Realno, slazem se da dijaspora treba prestati ulagati u ovu kriminalnu rupu bez dna. Vi nastavite glasati za SDA, SNSD, HDZ, bacite drkicu pri samoj pomisli o NATOu i EU, ali obavezno iz sjedeceg polozaja. Vecih lezihl****vica i nesposobnjakovica u zivotu nisam sreo
BogatiDijasporac
@HUNTER Kao sto rekoh, ne dolazim u Sarajevo niti me zanima(te) nesto previse. Znam da cu tu biti veci stranac nego u Berlinu, tako da sam se pomirio s tim. Tuzno je samo vidjeti tvoju (i opstenito vasu) ogranicenost kad su ljudi iz dijaspore u pitanju.
HUNTER
@BogatiDijasporac Ne daj Bože da nam ti (i tebi slični) pomažete na bilo koji način. Nije to moja ograničenost, to je ono što je realno kada ste vi(ti) u pitanju i vaše (tvoje) ponašanje kada pređete državnu granicu ove naše lijepe BIH. Drži se Berlina dečko i nemoj više da se kačiš na moje komentare. Ovo je molba
BogatiDijasporac
@HUNTER Hvala Bogu pa ne pomazem vama u Seheru, vi ste posebni :))) Dovoljno ste od 'nase' lijepe BIH sebi pokrali. Onima kojim pomazem, njih ste vi i vama slicni ostavili na cjedilu. Kontas? Sram da vas bude, asfaltasi. Ja drzavnu granicu predjem vise puta mjesecno i prelazicu aBd jos hiljadu puta. A ti i tebi slicni pjenite. PatriJote.
Husrefbeg22
Tezak trenutak za FK Sarajevo. Vlasnik iz Vijetnama morao je ranije obznaniti o prestanku a ne pred samo prvenstvo. Sada je ostalo samo: Uzdaj se u se i u svoje kljuse! Predlazem da se dozvoli ulazak navijaca na stadione bez administrativnih prepreka s raznim potvrdama. Isto tako predlazem kao navijac FK Sarajevo da ulaznice na stadion budu 10 KM za sve tribine, do kraja tekuce godine. Pravi i istinski navijaci bi trebali doci na sve utakmice u sto vecem broju kako bi bar malo popravili fin. situaciju. isto tako, preporucujem da se vise ne bacaju vatrometi jer to samo izbija novac iz kluba i odlazi lopovima u KS BiH. Svi na stadion za spas nasega voljenog kluba.
PitarTutnjevac
Istinski navijaci koji su kupili 3000 clanskih karata za 2021. godinu. Ako se mi uzdamo u navijace onda smo skroz na****li
BogatiDijasporac
Kako sad isplacivati plate, moji vi? A krezave ste zube svako malo reklamirali ismijavajuci Zelju. Nije li stara poslovica rekla: Ko se zadnji smije :)))
Uranija
@BogatiDijasporac vidim pametan si rodila te majka takvog.hahahahahaha
BogatiDijasporac
Vidim polupismen si, dosljak :)))
HUNTER
@Uranija brate moj, ovaj ako ti pošalje gmail nayebo si. Opasan lik hahahaha hahahahahahahahaha
Uranija
@BogatiDijasporac ponovo će se pratiti dešavanja u Sarajevu, i ovu sezonu niko neće obraćati pažnju na željezničara... hahahahahahahahaha. Tvoj user kaže da si puno ljubomoran i nesretan ljubi te majka. Hahahahahahaha
BogatiDijasporac
Ono, kad mnogo toga izjavis a nista ne kazes :))) Gdje si i kad skontao @Uranija da navijam za Zelju? Ili si, kao i uobicajeno, sklon supljoj dernjavi, kako i dolikuje primitivcu iz kasabe? Smjeskanje sopstvenoj 'fori' ... Jadna majko.
BogatiDijasporac
@HUNTER Jbo ti brat majku :))) Haj' sad se javi.
HUNTER
@BogatiDijasporac moj brat je dao život za ovu državu, a nije pobjegao kao ti. Yebem ti najmilije majmune jedan
BogatiDijasporac
@HUNTER Rahmet neka je na dusu tvog brata. Ja uopste nisam mislio na njega nego na 'brata' Uraniju kojeg si tako nazvao. Bezveze me prozivas. A ja 'pobjegao' sa 11 godina, sad ponovo u svojoj BIH. Uzivaj.
Mackintosh
BANKROT !!! Hahahahahahahahaha
HUNTER
@Mackintosh gdje si ti bekane vlašićki? Nije Sarajevo kao tvoja kasaba, pa da propadne. Sad ce Kurban bekaneeeee
BogatiDijasporac
@HUNTER Kakve kurbane spominjes na sportskoj temi jbt? Zar ste vi navijaci drugog sarajevskog kluba po trofejima stvarno toliko seljaci?
capslockenter
Skonto čovjek s kakvom bagrom ima posla... džaba sva ulaganja kad ti Vico kroji sudbinu...
ghast0
Gasi ligu da se smijemooooooo
Arnel925
Treba tražiti arapa investitora oni su pokazali da su najbolji i sa Man City-om I PSG-om
honiman
Zao mi je stvarno. Nadam se da neće proći kao Čelik.
Mackintosh
Nadam se da hoce
Uranija
@Mackintosh rodila te mater tako zatucanog i punog nade.hahahahahahahahahaha
BogatiDijasporac
@Uranija Opet spominjes neciju majku? Bukvalno iste rijeci koristis. Jbt, kako si samo ogranicen, hahahaha :))) Fakat sam mislio da si inteligentnija osoba, ali si me u potpunosti razuvjerio, glupko.
BogatiDijasporac
@Mackintosh Takodje, zelim im to od srca.
mbape
Vraćaj Amidzu
gogs
Vracaj stadion opstini izginusmo
user1571956549
E bas lijepa vijest jupiiii.... Tako ste se radovali Zeljinim problemima... e neka vam je tako. Akademiju omladinsku ste ugasili a sad hocete pruziti sansu igracima iz akademije???? Koji cirkus od nesposobnjakovica... Bravo za Nama...
BordoBijeli
@user1571956549 Akademija i skola fudbala nije ista stvar.Skola fudbala je ugasena a akademija naravno nije
user1571956549
Skroz se ugasili daBogda hahahahaha
Dzambo
@BordoBijeli Ne znaju ti naši seljaci u Bosni razliku između škole i akademije.
user1571956549
J E B O ti seljak mamicu u supak pa te okotila
Dzambo
@user1571956549 Psovanjem samo potvrđuješ moju tezu
user1571956549
Opet ti je J E B E M A TEBE NA VRBU HAHAHAHAHAHAHA
HUNTER
@Dzambo brate vrijeđaš seljake, to su čestiti ljudi. Ovo je neki luđak iz sokolačke ludare.
user1571956549
Hahahaha fali vam samo Sabit i prava ste ekipa papaka
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Bar nemamo 15 miliona duga hehehe,a Nam je klosar marke nije ulozio otkako je dosao tako da je isto ostalo sve
user1571956549
Zeljo ima imovinu a vi nemate ni lavor za noge oprati... Zeljo je gigant za vas pitare hahahhahaa
Ajax11
Kome je Zeljo interesantan sa skoro 12 miliona duga ??? Vas samo lokalni mafijaši mogu krpiti i ovi Cerici iz Londona,prevarant koji je svakom poznat bio samo vama ne !
user1571956549
Papak sta se ti javljas hahahahaha
Eduard
Zar je ulozio nesto do danas?
adonii
Sad kad se sve pocelo oporavljati,kod njih tek sad haos Covid 19 Problemi finansijski.... DRAMA Ljudi zavrsili pranje i odose lagano
traorea
Lezbača opeljušila čovjeka, normalno da će otići. Zna li iko gdje Kasum, jel može disat u direktoricinom šupku?
K79
Pa ko ce sad renovirati Kosevo ?!
lintus
Bh klubovi su rupa bez dna,tesko ce netko ulagati u klubove koji nikad nisu igrali skupine europskih natjecanja...nazalost to.je realnost
MUFCDOGROBA
Morate shvatiti da je ovaj pokusavao zaradit od Sarajeva, od tog nema nista u njeg se ulaze nismo mi Manchester i ostali veliki timovi…
Sierra_Leone1946
HAJMO SVE ISPOCETKA...UPRAVA NAPOLJE!
borobetmen
OOOOOO ****MM TE SARAJVOOOO
mehamda
Svima na ovoj slici se na****m familije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.