106

Komentari (106)

LesinarBL
Ja stvarno želim u ime Borca BL da se zahvalim navijačima Želje na podršci. Nismo znali da imamo toliko navijača u Sarajevu. Kad osvojimo duplu krunu poslat cemo Vam na Grbavicu poster sa sličicama naših igrača da i Vi imate uspomenu da ste nešto osvojili ove sezone. ?? Samo Borac BL.
Tz_Niko75
Ne pratim toliko nasu ligu, ali ova utakmica je totalno lose sudjena. Cak i navijaci Zrinjskog su vidjeli. I ovaj Lik sudi Premier Ligu...? Prvo to treba rijesit, pa onda stadione i VAR
Šta sad svirate kurcu, deset kola igra na nuli i fol sad nas kradu što igrom niste dozvolili da nas pokradu, umjesto da se igra na go više igra se povedi i povuci se
Lavillenie
A sta ce drugo, klasika od balerina
Regista
Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam šutio; jer nisam bio komunist. Kada su zatvorili socijaldemokrate, ja sam šutio; jer nisam bio socijaldemokrat. Kada su došli po sindikaliste, ja se nisam pobunio; jer nisam bio sindikalist. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni.
MethodMan
Željo kad se se je žalio I vidio sta se radi bolio vas je qurac. Sad potpišite s Borcem apel ko titulu za stolom.
LesinarBL
Borac Banja Luka šampion i pobjednik kupa. Crknite dušmani.
BordoBijeli
@LesinarBL Ni jedno ni drugo brate,vidjet ces.Mi imamo puno laksi raspored od vas,nase zadnje 4-5 utakmice su sve vec upisane i lagane pobjede,dok je vama raspored pravo zaj eban,a necete ni veceras dobiti,vidjet ces.Sto se tice kupa,1 utakmica,moze sve biti.Samo ako nama ne bude vise povreda i ako bude ok sudjenje,glat nasa pobjeda.Slikaj ovo i pogledaj 30.05
LesinarBL
@BordoBijeli vidjet cemo. Mislim da Vam mi ne lezimo kao ekipa. Prvenstvo je rijesila utakmica 0:2 na Koševu, a i Kup se igra u Zenici.
BordoBijeli
@LesinarBL Nije tebra jos nista rijeseno,ima jos 6-7 kola.Zamisli vi izgubite veceras,razlika ostaje 3 boda,mi nerjeseno protiv Zelje vi protiv Veleza jos je 3 boda.I mi zadnjih 5 protiv Olimpica,Radnika,Slobode,Mladosti i Tuzle sve pobjede su to.Od ovih 5 gostujemo samo Mladosti i Tuzli.Dok je vama zadnjih 5 Krupa(kuci),Zrinjski(kuci),Zeljo(na strani),Tuzla (kuci),Sloboda(na strani) .Zrinjskog i Zelju tesko cete dobiti(ako Zeljo ne pusti namjenro) i protiv Tuzle ce vam biti bas tesko,Sloboda isto ako udje u formu.Mislim da je nasa titula ali ostaje da vidimo.A za kup me pravo da ti kazem i nije nesto briga,prvenstvo je bitno.Slikaj ovo molim te i pogledaj za mjesec i po
LiliKes
a dobar vam je Frano bio protiv Čelika
CrniToma
11plavihsampiona
Hahahahhahw sta je pajaci dok su Zelju karali sprdali ste se i smijali sa vama ni u ludilu
realno_govoreci
Jel moguce se pojedinci palite na prozivanja maloljetnih balavaca a mozda i nekih provokatora iz drugih gradova koji veze ni sa Sarajevo a ni Zeljom nemaju.
VIP
Đubrad crvena večeras Borcu sude sve same Sarajlije. I glavni i pomoćni.... Sarajevo, Ilidža, Istočno Sarajevo... Jel vas stid?
user1583752673
Bi Vlado Jagodic u pravu. Bit ce Borac sampion, nazalost na necastan nacin
user1583752673
Odavno je ovaj problem. Nije ovo od jucer
K79
Mi generalno imamo veliki problem sa kvalitetom sudija isto ko sto u savezu sjede teski laveti iste takve su i sudije , kad im samo vidis face sve ti je jasno ! Tako da oni cesto i ne grijese namjerno nego jednostavno su nekompetentni ! Ali sta to vrijedi kad te osteti gotovo je namjerno, nenamjerno svejedno je, Kada jednog dana u savezu budu sjedili sposobni a ne podobni tada ce i sudjenje bit ok a do tada valja cuvat zivce jer na zalosno potrajat ce ovo ! Sportski pozdrav!
VIP
Sudite po šerijatskim pravilima sudije! Crvena braća dominiraju u propagandi. Cijela liga je koncipirana i krojena po Borcu... Sad ste se sjetili.... Hahahaha. Divno je vidjeti jufkare kako navijaju za ŠB i šire ljubav. To je korak naprijed! Aj Borče!
south
Ja sam davno rekao dok su pitari imali begica i dzemidzica gurani su sa svih strana da se osvoje ove dvije titule. bas kao sto je prije toga beus gurao zrinjski e sada je na redu borac doveli svog covjeka na vrh piramide saveza i narednih god ocekujemo dominaciju borca al naravno uz pomoc sudija.
rabodimis
E nek si se ti javio da kazes da ima ili je bio u neko nas u tom savezu.. Mamu ti je*em klosarsku, za vrijeme tih go*ana ste VI dobili stadion, pa ulaganja u stadion, desetine suspendovanih sudija radi vaseg kriminala.. taj begic vam je i zadnje trofeje obezbijedio.. I sad je nas... XD mrs u pm mitomansku i lazljivu, otac te je*o smrdljivi..
south
Ma jbm ja tebi mammu klosarsko udbasku ****o sa lavora jbo te begic pitarski ker sto vam pokloni korona titulu vazda ste bili politicki klub tako ste i nastali dekretom papak
Lafac
Što niste izlazili sa ovim kada ste imali pomoć sudija u Krupi,Tuzli,Kaknju, Koševu? Tada vam.je valjao savez? Sada kada su 2 utakmice malo protiv vas zovete sve ostale da pomognu. Zašto niste nakon ovih gore nabrojanih utakmica izašli u javnost i tražili pravdu? Malo vam finansije zakazale pa se ne može više protiv Vice ,moglo se kada su Begic,Pilav, Dzemidzic vedrili i oblačili.
south
Bravo jos im poklonise titulu 10 kola prije kraja na pritiske begica i vice da se prvenstvo prekine gdje smo mi bili u polufinalu kupa i u utrci za titulu sebi poklonise titulu a kup nikom nista i sad kad su prosuli plus 13 poceli kmecati
rabodimis
Hahahahahaha begica i te nabrojane je doveo osudjivani kriminalac ivica, ovaj mu se 8 godina oduzivao sa guranjem.. Komplet liga da se sastavi vi imate vise kriminalnih afera od svih zajedno..
Rigel
Sad ste nasli da se zalite, ****ari pasojedski. Podmazite supak kinezi, sad ce vico da vas kara.
starigrad
Nema potrebe za sekiranjem. Bordo momci donose novu Titulu u naše Šeher-Sarajevo. Poz. svim navijačima Bordo boje
Lafac
Hahaha recite da se zahebavate hahahaha
JointUnion87
Tuga, hahaha. Izgubiše titulu, svjesni toga, sad će da kmeće. Željo kad se žalio na krađu niko se nije oglašavao. Sad bi solidarnost? Mrš im.
LesinarBL
@JointUnion87 koliko ste Vi jadni i ne interesantni. Vrhunac sezone Vam je da navijate za nas protiv Sarajeva. Hahaha koliko ste jadni. Mrzimo Sarajevo, ali što ste Vi ku*ave ofucane malo je reci ??
Samo Borac BL
MUFCDOGROBA
Da inace zeljo je bio favorit za osvajanje titule pa su vas prcale sudije da budete 7? Price za malu djecu...
bazaorao
Pa prošle godine vam je Vico titulu dao zar ste se ponadali opet? E nece moci ove noci. Tako vam je kad se tikva sa djavolom sadi. Obratite se Borcu s njima ste bili prosle godine pa red je i ove.
Hare1946sa
Kome je Vico dao titulu? ***** vam vico mater u pic.ku retardiranu.Prosle godine Sarajevo prvi klub koji je uradio test igrača i koji je bio za nastavak sezone.Sta pricate koji ku.ac samo da bi nešto rekli.To što vi niste imali da platite testiranje to je nešto drugo, a vi bi ko nešto igrali.Nemoj bezveze lupati.Kad ste izašli javno da ste osteceni? IMATE LI J.BENOG PR-a? Samo je Osim nešto lupao preko presica nikad ništa službeno, ublehasi jedni retardirani.Umjesto da se podrži da se riješimo zajedničkog zla, vi nešto mjerkate koga je Vico više za****, da li želju ili sarajevo.
bazaorao
@Hare1946sa kazu da je nekad za klub iz niodakle navijala gospoda. A pogledaj sad. Sad navijaju nekulturni čobani poput tebe. Moja preporuka ti je da upišeš kakvu školu molu da se malo obrazuješ kulturno nadogradiš, ako takve škole nemate gore u tom dupku, bujrum na Sjever Bosne ima kod nas.
papagaj
Vazda ste bili ljigavci futavi, fuj fuj fuj, jedan vaš igrac mi je priznao da nam je poništen cist gol protiv vas, koliko je greški bilo samo na racun Želje, smijali ste se redom, uostalom dragi pitari đaba vam ne kukanje Vico i Šeranic su sa vasom upravom dogovorili titulu Borcu ove godine, sve cete svaliti na klubove koji se nece odazvati vasem apelu, ljigavo da ne moze ljigavije biti
LesinarBL
@papagaj znaš kako se zove tragedija ove sezone. Zove se Željo. Pa vidite li Vi gdje se nalazite. Sarajevo mrzimo, ali bar nisu pi*ke i poput Vas. ?? Dupla kruna stiže u BL. Samo Borac BL.
Hare1946sa
Druže totalno ste nebitni ne znam što vi ulazite u raspravu ako je tema 4-ka za titulu. Idi raspravljaj o ligi za opstanak fulio si i mjesto i vrijeme.
Radnik78
Dok su otimali u Bijeljini bodove,Sarajevo,Željo,Borac,Zrinjski....tada se šutalo...a sad kada došla batina na drugi kraj ...idemo da kmečimo...ako pitarima nije jasno ...od danas poslije podne titula stanuje u Banja Luci...
Mujci
Kad su Želju zakidali,al baš zakidali svi su se redom smijali,a sad svi šalju neke apele.Zašto se onda niste pobunili pa svi rekli "ovo nema smisla",al ne,cijela se zemlja divila Musinim odlukama
south
Ha sad se zale smradovi a kad su vas gurali begic i kompanija tad je sve bilo regularno
Hare1946sa
Meni je najgore što se pitati i manijaci sad prepucavaju a imaju hebeno zajedničko zlo u vidu Borca i pulena Vice u savezu.Haj ovo sinoć sa FKS na stranu, ali Velez pred Borac protiv ****ing Krupe (kuci), toliko žutih kartona, pa telad jedna jel vam čudno? I btw penal koji je svirao zrinjskom mogao se svirati i Sarajevu.Sad će ovi manijaci ta je nama ta je vama, cccc
velez mo
Hare1946sa ,Sve se brate sa tobom slazem,nemoze vise ofirno pravo ko da smo telad
Hare1946sa
Velez mo, druže svako normalan ce se složiti. Ko normalan može podržati očigledno namještanje titule Borcu.
BordoBijeli
@K78 Pa hajde reci ond na kojim utakmicama smo pogurani ako imas argumente iznesi sa koji utakmica
bazaorao
Vi kitari ocito nemate ni srama ni stita ni časti za vas je to spansko selo. Cuj reci koju utakmicu su nas pogurali. Nisu sad protiv Zrinjskog.
LesinarBL
papagaj
JADOVI JADNI BILO VAM JE SMIJEŠNO KAD SU ZELJU POKRALI, I SAD GA KRADU, KO IZ ŽELJE ODE NA SASTANAK RAK DOBIO ODMAH
user1598905250
Kupusar
Neznam odkud ovolika mrznja prema Sarajevu od pojedinaca.Pa za Sarajevo 10 mjeseci nije sviran nijedan penal u prvenstvu,toliko o navlacenju .Jucer sto se dogodilo,toliko je ofirno i sramno,da bi trebali svi da ustanu protiv ovkvog sudjenja.Ja neznam ko se kome smije,ali znam da to nije nikada bilo od strane uprave Sarajeva,pusti ovo nase dopisivanje i navijace.
BordoBijeli
@Kupusar Zato sto su ovo pacenici,Sarajevo je njima u ovih 10 godina nabilo komplekse
Sarbit2019
Ma zavrseno ovo Sarajevu ide i titula i kup četri pobjede do kraja prvenstva i to bi bilo to.Neka drugi razmisljaju kako i sta ce dalje.
K78
Oni se zale na sudjenje.... oni koji su tu gdje jesu zahvaljujuci sudijama se nasli zaliti... hahahahahaha... cirkus od kluba... svako kolo vrse pritisak... prvo Mujic pa sad daj malo pritiska pred Zelju... pa pomogao vam je proslu kad nam je cist gol ponistio... sto se niste zalili u prijasnje dvije utakmice protiv Zrinjskog kad su ljudi obje zavrsili sa igracem manje... sto se niste zalili kad je Siroki protiv vas ostao sa igracem manje... zaboravili ste Krupu i ne dosudjen penal i ta tri boda na silu uz pomoc sudija... karma je cudo, sve vam se vratilo..
BordoBijeli
@K78 A ne kojim utakmicama smo to mi pogurani?Molim te reci mi???Isto ko i vi,zalite se na sudjenje pa onda vas poguraju 2-3kola i sve ok
K78
Cuj kojim pa eto nabrojao sam ti... Zelju kradu od kako je poceo proljetni dio prvenstva... jedina utakmica realno sudjena nam od strane Mujica.... hahahaha.. dobro, jest nas malo pogurao al to je nista... svaka druga opljackani smo... pa vi se zalite na sudjenje kad vam se posteno sudi... osuli ste paljbu na sudiju protiv Veleza gdje sve bilo cisto... navikli valjda da vam se navlaci...
Edward NewGate
Samo UEFI treba se obratiti.
LesinarBL
@Edward NewGate UEFA je naša. Vice je dogovorio VAR naredne sezone i osudio Super Ligu. Žalite ss Perezu ??
ForzaZrinja
Ne sjećam se da ste se žalili kad je na Koševu Magdić dobio crveni bez ikakvog prekršaja, a usput je Mešanović igrao rukom
pjanke.sa
Zasto se Zrinjski nije zalio?
GuiliDamou
Koliki je rezultat bio te utakmice? Dobili ste je na kraju! Mi ovu sinoc nebi dobili da se igralo do Bajrama!
ForzaZrinja
To vise o vama govori i vasoj igri, dobili smo jer smo bili bolji i pojeli vas posebno u prvom poluvremenu, i zato sto niste bili sposobni zabiti gol, ali smo zato zadnjih 25 minuta strepili s igracem manje. Sinoc smo isto bili bolji, svega ste 2 puta opucali na gol, da nije Fanimove individualne kvalitete ne biste ga nikad zabili, ali to je nasa krivica
JointUnion87
@ForzaZrinja Jesi se i ti sinoć ****io nad običnim ljudima?
LesinarBL
#ForzaZrinja Vi ste oruzje u nasim rukama. O kako to super zvuci. Vi šaharaši igrate za nas kokardaše. Samo Borac BL. Ostali ste mali.
vence
jadan li je tvoj zivot kad ljude dijelis na saharase, kokardase i td.. ovdje se prica o fudbalu, kralju! u 21. vijeku ti pricaa/pise o nekim podjelama na ove i one.. eto ti titula, hebla te ona.. kome treba takva?!
kurjak
@vence To ti je prava slika današnje omladine, retardirani.
LesinarBL
@vence pogledaj nam grbove klubova i sve ce ti biti jasno, jeli sta lazem.
kobe24
Kad se njima šteli - nikom ništa. Osuđujem, jesu bili oštećeni sinoć, ali budimo realni, Zrinjski na Koševu prošlu utakmicu isto oštećen za crveni i penal im nije dosuđen.
pjanke.sa
Zasto se Zrinjski nije zalio?
BordoBijeli
@kobe24 a kad se nama steli?Samo reci koja utakmica??
bazaorao
@BordoBijeli jesil ti stvarno glup il se praviš, pa ponavljaš jedno te isto pitanje?
Secerko
Pa vjerovatno ce se svi odazvati osim Borca. ?
BordoBijeli
Uh sad kad ovi iz donjeg dijela tabele navale
user1597153724
Pa da imamo lobi u savezu bili bi prvi jbt. Sve se svodi na to. Mi smo gori sto uopste pratimo ovo sranje od lige
BordoBijeli
Nema smisla vise sta nam rade svako kolo.Pa jel morate toliko ofirno?SRAMOTA
kobe24
Nama ste se smijali kad su nas krali 5 kola zaredom, tad vam nije smetalo ništa
BordoBijeli
@kobe24 Ja vam se nisam smijao,nadji moje komentare od one vase utakmice protiv Olimpica i uvjeri se sam
kobe24
Ok brate, svaka čast ako je tako. Svaka sudijska krađa treba biti osuđena bez obzira čiji klub igrao, kvalitet lige, zbog ovakvog suđenja će premijer liga da bude na nivou kantonalne lige.
velez mo
Tako je treba ovo rjesavati
BordoBijeli
@kobe24 @velez mo Ovo se mora rijesiti vise.Ili da odma uvedu vAR ili da strane sudije sude ove derbi utakmice,nesto moraju
kobe24
Definitivno mora, kad bi se sabralo ove sezone sve Borcu je namješteno bar 50% utakmica. Ne može jedan čovjek ovo uraditi, svi smo mi krivi što dopuštamo ovo. Vico majmune, gdje je obraz?
pjanke.sa
@kobe24 ovi lopovi iz Saveza nisu puno direktnih utakmica Borca namjestili. Ali ovo, kolo prije nego sto igras sa njima ili ti povrijede igraca ili dobije zuti ili crveni. To je loderno namjestanje utakmica i guranje plansko. O tome knjigu mozemo napisati u ovom dijelu sezone kako je zasjeo Vicko. Sta ce biti naredne sezone, ako ovo ne prekinemo, ko zna.
starigrad
Kobe 24.U pravu si 100%.Znaš li koliko je penala svirao Borcu a koliko ostalima a pogotovo Sarajevu. Samo to kad uzmeš u obzir, zgadi ti se komplet liga. FUJ
kobe24
@Nerazzurro1909 penal protiv Tuzle, 2 penala protiv Olimpika i čist gol poništen, iz ofsajda primili gol protiv Slobode, onda ona upitna situacija na derbiju, ali za nju nisam siguran. Protiv Krupe zadnja utakmica prve polusezone isto haos bio, mimo te utakmice, to je 5 od zadnjih 10 utakmica.
JointUnion87
Svako kolo? HAHAHAHAHAHA :)))) Igrate k'o sline u proljetnom dijelu sezone. Šta bi, da vam se pokloni titula k'o prošle godine. Kakvi bolesnici, hahahaha. Jajare.
Lafac
Nazovite Vicu i Seranica, možda vam se odazovu ipak ste vi dobro Haveri s njima!!
LesinarBL
#JointUnion87 Vi ste veci jadnici od Pitara. Vi ste njihova malena kopija. Mi uzimamo duplu titulu ove sezone. A za suđenje mozete samo da placete i Sarajevo i Velez, a Zelju ne smatramo ozbiljnom ekipom. Samo Borac BL.
LesinarBL
#BordoBijeli žao mi vas je ??
BordoBijeli
Druze vi morate shvatiti da ste vi ovdje samo zbog saveza i sudija,pogledaj gdje ste bili prije 2 sezone dok nista imali savez,u 2.ligi dok smo mi osvajali duple krune i igrali protiv Celtica vi ste bili u 2.ligi protiv Sloge Doboj i Slobode NG.A kada je Vico dosao na celo saveza to je druga prica.Vi necete nista osvojiti ove sezone,zivi bili pa vidjeli
realno_govoreci
@kobe24 nemoj se obazirati na balavce koji sa podrskom klube veze nemaju nego samo radi furke navijaju.
Iatinski navijaci su daleko od toga i prepucavanja ostavljaju na tribinama a kada se sve zavrsi svi smo komsije i gradjani istog grada.Ja kao navijac Sarajeva bi vise volio da npr Zeljeznicar uzme titulu kad vec Sarajevo ne moze jer svi znamo na kakvom su udaru Sarajevski klubovi " onamo onih".
Ovaj preblem oko sudjenja je zajednicki i mora se hitno rijesiti.Najgore je ostati imun na sve ovo jer ce biti sve gore.
BordoBijeli
@realno_govoreci Ja bi volio vise nego iko da se svi klubovi ujedine i da se rijesi ovo oko sudjenja.Ali nece,nasim komsijama je draze da Borac osvoji nego mi...Ima dobri pojedinaca,cast njima.Ali 90% njih misli da su blizi sa Sirokim i Borcem nego sa nama
LesinarBL
#BordoBijeli živi bili pa vidjeli. I da znaš nismo Vam mi krivi što ste prokockali dvocifrenu bodovnu razliku. Mislim da je prvenstvo rješeno na Koševu 0:2. I da mislim da Vam ne ležimo kao ekipa. Vidjet ces to i u Kupu.
LesinarBL
@BordoBijeli Vaše komšije su za nas nebitne. Tako mali klub poput nebitnog Želje nas ne brine. Oni mogu navijati za nas protiv Vas i to im je vrhunac ove sezone. Samo Borac BL
BordoBijeli
@LesinarBL Znam sve brate,naravno da nam niste krivi,sami smo sebi krivi.Ali i sudije su direktno uticale na nase rezultate,evo protiv Veleza nije nam svira cist penal u zadnjoj minuti i tu nam je uzet bod.Jucer nije sviran penal,da je svirao i da smo dali utakmica bi otisla u drugi smjer i vjerocatno bi dobili to je 3 boda oduzeta.4 boda nije malo.Lezite vi nama samo neserca jbg.Vi ste neki dan zasluzeno dobili naravno i cestitam ali da je onaj udarac glavom Susica usao u gol u drugom smjeru bi otisla utakmica,a nije nam ni Fanimo igrao protiv vas i jos neki
kobe24
Taj mali Željo je veći klub od svih zajedno klubova iz republike srpske kad se sastave druže moj. Smatram da je totalno nekomptentno da jedan lešinar kaže za bilo koji klub u državi da je mali. U svojoj historiji (izuzev titula prve lige RS) imate možda 2 ili 3 titule. Poklopi se i šuti kralju
LesinarBL
@kobe24 mozda niste mali ali ove sezone navijate za veliki klub. Po statusima Manijaci navijaju za nas ove sezone. Hvala Vam, nismo znali da imamo toliko navijača u Sarajevu. ??
LesinarBL
@BordoBijeli slažem se s tobom. Ali ova podrška navijača Želje prema našem klubu je brate i nama postala smješna ì jadna. Izgleda da im je vrhunac sezone da navijaju za nas do kraja sezone i u kupu protiv vas. ??
kibicer
@BordoBijeli pa bas zbog toga se sve i vraca jer ste nas 20 godina krali i izbacivali zbog Sarajeva i Zelje...dosao je kraj moj pitarcicu vaism arinima, cao zdravo...Borac Banja Luka neka Srpskom odzvanja!
mido1921
Treba vas još karati. Sjećaš se kako je "čist" penal bio za Zrinjski u Bijeljini i kako je Zrinjski zasluženo osvojio titulu. E tako će Borac zasluženo osvojiti ovu.
mido1921
Šta ti smradu se žalio. Ti si sudije hvalio svako kolo kad su Želju uništavali.
BordoBijeli
@mido1921 Gluposti pricas,ja sam realno govorio.Eto nadji protiv Olimpica vasa i procitaj komentare.Ali evo reci cu jos jednom.Ruka nije bila.Faul nad Lendricem je bio.Greska sto je ponistio gol.Protiv Tuzle tamo mozda i nije morao svirati penal protiv vas,protiv Slobode sve ok.Protiv Mladosti onaj prvi crveni nije faula vidjelo a ne direktan crveni,2.crveni cist,penal cist,lp
BlueBoys
LesinarBL mamlaze sta se ti javljas?
BlueBoys
Ko ti je bolan brat? E svasta? LesinarBL jel? Pa Bordo bolan bolan nemoj mu se uvlacit u guzove zivota ti. Mucno je tome svjedocit.
BordoBijeli
@BlueBoys E moj ti...Ne mislim bukvalno,uzrecica bolan.Sto bi se ja njima uvlacio nije mi jasno...Stvarno ste inteligentni...
BlueBoys
To su sve banjalucke curice nisu to braca...Phahaha...Haj dobro mogu shvatiti da je uzrecica, ali ruzno izgleda...onako na prvu. Uz dodatno pojasnjenje sve izgleda drugacije...Zanas onu: MANIJACI HORDE BOG I CARSIJA NEKA ZIVI BOSNA NASA DRZAVA!!!
BordoBijeli
@BlueBoys Naravno da mi nisu,niti ce mi oni ikada biti braca.Navikao ovako govoriti,nemoj shvatiti pogresno
BlueBoys
Okey Bordo sve najbolje zelim u borbi za trofeje. Pozz.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti