15

Komentari (15)

Convicts
Amar apakpanjo
SeoRusilac
“Neću više spominjati razloge odlaska iz Veleža. Rekao sam im sve najbolje i klub kojeg ću pamtiti. Zahvaljujem se i Red Armyju. Pogodili su me neki loši komentari nakon odlaska, ali samo lijepo o klubu pričam i biću njihov navijač u evropskim utakmicama. Od jučer je moj novi klub Sarajevo i naravno da ću raditi u interesu kluba i ništa drugo”, zaključio je za N1 Dudić.
Zaccheroni
enko
Amar osim,najbolje rjesenje od domacih.velezu treba trener sa iskustvom i znanjem,osoba koja ima pedigre.nemojte vezati velez sa zeljom,ovdje se zna ko pije a ko vodu nosi.
C.Banks
Očigledno je da se svi navedeni nameću da budu treneri osim brke, on je jedino zvučno ime. Najbolje rješenje je Sergej Barbarez, čovjek je dobio sve licence. Tu je u gradu, naš čovjek. Ma da Meho Kodro i Emir Spahić kad bi htio, i on je tu u Plazi svako malo.
Fuke
Ako postane trener jusufbegovic ili karacic prestajem biti velezovac. Amar Osim bi glavni kanditat zasluzio je
prostecinjenice
Onda to nikada nisi ni bio!
Mackintosh
Postavite hercegovacku kozu na klupu Vrapcica. Bar da izgleda autenticno kad su na laznom stadionu i lokaciji
enko
Dogovoreno postavit cemo jarca,posalji sliku i rodni list.
SeoRusilac
Ako će napraviti dugove kao u Željezničaru ne treba nam Amar. Jusufbegović odavno ne vodi nikoga,a Karačić bi bio dobra opcija.
milivoje
Kakve bola dugove,čuj trener napravio dugove,svjedoci ste bili,kako mu je Vico izbio titulu/duplukrunu,nisu ga debili mogli pratiti,u koroni,bez plata,frajer osvojio u 19 tekmi,36 bodova,haman ko Dudić za sezonu,ne zove ga Dudić džabe "šefe". Pitajte direktora Šošea ko je Amar Osim,glupani
SeoRusilac
Pa navijači Želje ga stalno prozivaju zbog toga
shzloshzlo
Najbolji bi mi bio Osim jer je "fakin", zna da se izdere,da drekne...bola nasem covjeku je glupo lijepo govoriti,,,balkancu samo degenek, dreka, galama, lupanje os to moze u njemu probuditi neki iant..lijepa rijec?Tesko...Jusufbegovica nebi ni da je jedini, ni Karacica..Ivankovic ili onaj mali iz GOSKa...mladi i perspektivni...
user1630778389
Šuti bolje i to nego da opet pišu o Mbappe-u ???
Ljacmu1
Opet pravite članak na osnovu forumskih nagađanja :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.